Maria Constantin trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Robert Stoica, bărbatul care i-a furat inima și care a reușit să o facă să se simtă, în multe momente din viața sa, cea mai norocoasă femeie din lume. Cântăreața a fost mereu discretă când a venit vorba despre viața sa personală și tocmai de aceea, o vreme și-a ținut relația ascunsă de ochii lumii, dar nu a reușit pentru prea mult timp, pentru că fiind surprinsă în repetate rânduri alături de iubitul ei, a fost nevoită să recunoască faptul că formează un cuplu.

Se pare că vedeta a dat de tot uitării clipele grele prin care a trecut din relația trecută, iar acum este mai fericită ca niciodată.

Maria Constantin visează la o familie

Iubitul ei este un bărbat pe care se poate baza la orice pas, care îi este alături în fiecare moment și alături de care visează să își întemeieze o familie frumoase. Artista se vede alături de el pentru tot restul vieții, iar de aici fanii lor au început să se întrebe oare când avea loc nunta și când va aduce pe lume primul ei copil. Mulți dintre admiratorii ei ar vrea să vadă cât de bine s-ar descurca ea în rolul de mamă, care cred ei că o va prinde foarte, foarte bine.

Maria Constantin preferă să țină anumite informații doar pentru ei momentan, deși este convinsă că lucrurile se afla, chiar dacă își dorește sau nu lucrul acesta. Ea își dorește din tot sufletul ei să se așeze la casa ei, să aibă mulți copii, dar toate vin la timpul lor și nu și-a propus să se grăbească. Să aibă o familie fericită și numeroasă este cel mai mare vis pe care îl are în momentul de față.

Maria Constantin se pregătește să devină mireasă? „Sunt un om care își dorește foarte mult o familie”

„Sunt fericită și bine și împlinită. Viața mea personală, probabil o să aflați că na, totul se află. Mai frumos este așa să aflați puțin câte puțin, nu așa totul dintr-o dată, ca și într-o relație. Pui cărămidă cu cărămidă. Cred că așa a fost în fiecare relație a mea pentru că sunt un om care își dorește foarte mult o familie, și-a dorit foarte mulți copii și încă își dorește, am spus chestia asta nenumărate ori, adică acesta a fost visul meu”, a declarat Maria Constantin.