De doi ani de zile, Maria Constantin și Robert Stoica formează un cuplu. Relația celor doi este una cât se poate de serioasă, iar în curând vor ajunge în fața altarului. Cei doi se pregătesc de nuntă, iar marele eveniment va avea loc anul viitor. Pregătirile deja au început, iar viitorii miri au mari emoții.

Deși are deja la activ două mariaje eșuate, Maria Constantin nu ezită atunci când vine vorba despre o nouă căsătorie. Artista este gata să spună, din nou, „DA” și deja a demarat pregătirile pentru nuntă. Se pare că marele eveniment va avea loc anul viitor, în vară, iar la petrecere sunt așteptați o mulțime de invitați. Deși, Maria Constantin visa la o nuntă mică, se pare că evenimentul o să fiu unul de amploare cu peste 600 de participanți.

„Nunta va fi la anul, dar nu știm când, pentru că momentan nu am stabilit și vom stabili cu câteva luni înainte. Va fi în cursul săptămânii, nu în weekend. Eu mi-aș fi dorit un eveniment restrâns, dar avem foarte mulți prieteni și e cam imposibil acest lucru. Eu sunt olteancă, iar acolo se fac nunți cu 500-600 de persoane, chiar și 1000.”, declarat Maria Constantin, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Pe lângă detaliile legate de petrecere, Maria Constantin și-a ales deja și rochia de mireasă. De această dată, vedeta va opta pentru un model simplu, clasic.

„Rochia de mireasă este stabilită. Am modelul. Se ocupă prietenul meu Florin Burescu. Va fi o rochie frumoasă, simplă, super drăguță, mai mult nu vă spun. Eu am fost mireasă deja de două ori, am avut toate modelele de rochii, și sirenă, și prințesă. E pregătit tot, nunta va fi în București, la un restaurant select. Vor veni și vor cânta toți colegii mei.”, declara Maria Constantin, în urmă cu ceva timp.

Maria Constantin, nuntă cu 600 de invitați! După marele eveniment, artista se gândește să devină mămică pentru a doua oară
Social media

Maria Constantin, mămică pentru a doua oară

După nuntă, Maria Constantin se gândește serios să devină mămică pentru a doua oară. Se pare că mama vedetei își dorește cu ardoare o nepoțică, iar aceasta este gata să îi îndeplinească dorința. Maria Constantin mai are un copil, un băiețel de 13 ani, din primul mariaj.

„Femeia și-a spus doleanțele. Ce să zic? Eu îmi doresc încă un copil, dar important este ce vrea Dumnezeu, că aceste lucruri depind strict de El. Este bine-venit oricând, dar mai așteptăm totuși până facem nunta.”, a mai spus Maria Constantin.