Maria Constantin iubește din nou! Vedeta a reușit să găsească persoana potrivită alături de care se vede trăind pentru tot restul vieții sale și alături de care visează să își întemeieze o familie. Multă vreme, ea și iubitul ei și-au ascuns relația, dar după ce au fost surprinși de mai multe ori împreună, nu au mai avut ce face și au recunoscut lucrul acesta. Nu le plăcea deloc să discute despre viața privată, dar de la o vreme se pare că frumoasa cântăreață a prins tot mai mult curaj.

De ce nu mai poate face Maria Constantin un copil!

Având în vedere că în viața ei au avut loc mai multe schimbări, blondina a decis că ar mai fi nevoie de încă una. Ea și-a pus silicoane și este foarte mulțumită de felul în care arată acum bustul ei. A hotărât acest lucru abia după ce a devenit mamă și o astfel de schimbare era, din punctul ei de vedere, una necesară. Se simte mult mai bine în pielea sa, dar se pare că din acest motiv medicii i-au interzis să facă vreun copil în viitorul apropiat.

Există, totuși, o parte bună în toate acestea și anume că artista nu are voie să dea naștere unui copil timp de un an, apoi este liberă să facă acest lucru, dacă își va dori. Nu poate naște, din cauza faptului că implantul său s-ar putea întoarce sau mai rău de atât, ca operația să i se deschidă. Cu toate acestea, nu regretă nimic, pentru că punerea silicoanelor era unul dintre cele mai mari visuri de-ale sale, pe care și l-a îndeplinit chiar de ziua sa.

Maria Constantin nu are voie să rămână însărcinată! Medicii i-au interzis: "Singurul inconvenient este că..."

 

„Un an nu voi face copil. Poate singurul inconvenient este că nu pot dormi pe burtă, ci doar pe spate şi nu prea e confortabil. Uşor, uşor încep să mă descurc singură, doar pe cap mă spală iubitul meu”, a spus Maria Constantin.