Maria Constantin și Robert Stoica trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de doi ani. În curând, cei doi vor ajunge la altar. Relația este una cât se poate de serioasă. Cuplul exclude varianta de a deveni părinți după ce va avea loc nunta. Recent, artista a mărturisit dacă are obiceiul de a-i controla telefonului iubitului sau dimpotrivă, are mare încredere în bărbatul de lângă ea. 

Maria Constantin: Eu oricum am parola de la telefonul lui

Artista a mărturisit că nu are obiceiul de a verifica conversațiile iubitului pentru că mizează pe încredere și este convinsă de intențiile lui Robert Stoica. Maria Constantin a precizat că amândoi au parolele de la telefon, dar nu s-a ajuns la astfel de situații pentru că nu au nimic de ascus.

„Nu, nu există! Eu oricum am parola de la telefonul lui, el are parola de la telefonul meu, dar într-o relație în care nu e nimic de ascuns nu cred că poate fi o problemă, dar nici nu controlăm!”, a declarat Maria Constantin pentru ciao.ro. 

Maria Constantin, la momentul adevărului. Îi controlează sau nu telefonul iubitului
Facebook

Cât despre gelozia în relația cu iubitul său, artista a mărturisit că nu au existat astfel de probleme. Maria Constantin este de părere că gelozia pornește atunci când unul dintre parteneri este nesiguri de sentimentele celuilalt, semn că relația este cât se poate de bună, iar neîncrederea nu își are rostul în legătura amoroasă.

„Nu prea suntem geloși! Asta cu gelozia pleacă cumva de la o neîncredere în tine. Și atunci când ai încredere în tine, în partener, nu cred că trebuie să existe gelozii. Adică în momentul în care știi ce ai acasă și relația noastră e „open mind”…

Nu sunt geloasă, nu am chestii din astea, daca văd o femeie frumoasă, chiar și eu îi zic: „Ce frumoasa e”! Ce e frumos și lui Dumnezeu îi place. Nu pot să fiu geloasă doar pe o privire…” a mai spus artista pentru sursa citată anterior.