Vedeta a avut parte de o surpriză neașteptată. Iubitul ei a cerut-o de soție chiar pe platoul de filmare

Maria Constantin trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Formează o relație cu Robert Stoica, bărbatul care o face să fie cea mai fericită femeie din lume. 

În ediția trecută a emisiunii Splash! Vedete la apă”, Robert Stoica a cerut-o de soție pe artistă. Fiind de-a dreptul emoționată, aceasta a izbucnit în lacrimi.

Maria Constantin a spus marele ,,DA” pe platoul de filmare

După ce a acceptat provocarea de a sări în apă de la șapte metri, iubitul ei și-a făcut și el curaj și a cerut-o de soție. Momentul a fost de-a dreptul emoționant.

„Vă deranjez și eu puțin… Iubire, văzând că ai avut curajul să faci treaba asta, mi-am făcut și eu curajul să te cer de soție. (…) Vrei să fii soția mea? Îl punem naș pe Nea Mărin”, a spus Robert Stoica, la Splash! Vedete la apă.

„Mulțumesc, iubitul meu. Da! Numai, gata, s-a terminat, nu mai trebuie să sar, nu? Nea Mărin, vii la nuntă, da? Toți veniți”, a spus Maria Constantin.

Sursa: Instagram

Maria Constantin, despre iubire și gelozie

În urmă cu puțin timp, vedeta povestea în cadrul unui interviu despre relația pe care o are cu iubitul ei. Cât despre gelozie însă, Maria Constantin și iubitul ei stau destul de bine la acest capitol. Iată ce spunea chiar ea:

„Nu prea suntem geloși! Asta cu gelozia pleacă cumva de la o neîncredere în tine. Și atunci când ai încredere în tine, în partener, nu cred că trebuie să existe gelozii. Adică în momentul în care știi ce ai acasă și relația noastră e open mind…

social media

Nu sunt geloasă, nu am chestii din astea, daca văd o femeie frumoasă, chiar și eu îi zic: Ce frumoasa e! Ce e frumos și lui Dumnezeu îi place. Nu pot să fiu geloasă doar pe o privire…”, declara vedeta în urmă cu ceva timp, potrivit ciao.ro.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!