Situație neprevăzută în cadrul concursului televizat de la Antena 1

Maria Constantin este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de muzică populară de la noi din țară. Blondina s-a remarcat în urmă cu mulți ani în domeniul în care activează și datorită carismei și a talentului a devenit din ce în ce mai simpatizată de publicul său.

Ea se regăsește pe lista vedetelor care au acceptat provocarea săriturilor în apă de la înălțime. Totuși, chiar dacă a avut încredere deplină în forțele sale, artista a întâmpinat câteva probleme.

Atac de panică la antrenamente

Maria Constantin a mărturisit că se teme de adâncime și nu se simte în siguranță atunci când este în bazin. Cu toate acestea, a tot încercat să sară de pe margine, înghițind multă apă.

De asemenea, celebra interpretă a dezvăluit că la înălțime, după ce urcă scările, pur și simplu nu se poate controla, oricât ar încerca. Încă de când s-a apropiat de marginea bazinului, vedeta a început să tremure.

@vedetelaapaantena1 #SplashVedetelaapa #Antena1 #foryoupage #foryou #romaniaforyou #romaniapage ♬ sunet original – Splash! Vedete la apă

Totuși, pentru toți care au încurajat-o și i-au fost alături în această provocare, Maria Constantin a sărit de la platforma de 3 metri. Deși a avut lacrimi în ochi, ea a reușit să efectueze săritura și să își ducă la bun sfârșit misiunea.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii