Maria Constantin susține că nu a acceptat proiectul cu Viorel și Vulpița pentru faimă. Iată detaliile neștiute de public

În urmă cu ceva timp, Maria Constantin a avut parte de o colaborare de proporții. Cântăreața a scos o piesă cu Viorel Ștegaru. Bineînțeles că din videoclip nu a putut lipsi Vulpița, soția acestuia, întrucât piesa îi era dedicată. Dar nu în orice mod, ci în cel în care Viorel transmitea prin melodie că nu o mai vrea pe aceasta, ci chiar pe Maria Constantin.

De-a lungul timpului, Maria a atras asupra ei mai multe comentarii răutăcioase. Oamenii o acuzau pe artistă că a acceptat această colaborare pentru a deveni faimoasă și a atrage mai multe priviri în social media.

Maria Constantin a vrut faimă de pe urma videoclipului cu Vulpița și Viorel?

Invitată în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”, găzduită de Oana Radu, Maria a fost nevoită să răspundă la o întrebare destul de incomodă. Obișnuită să provoace toate vedetele cu întrebări picante, Oana nu s-a lăsat nici când a venit vorba de cântăreață. Astfel, întrebată dacă a ales să facă acel videoclip cu Vulpița și Viorel pentru faimă, artista a răspuns fără să stea pe gânduri:

O să râzi, dar nu! Pentru că eu am fost băgată într-o cacealma! Eu nu mă uit la televizor, habar n-aveam cine erau personajele respective. În momentul în care am fost contactată de Antena 1, mi s-a spus: „Știi, e un caz social și am putea să îi ajutăm, că își doresc foarte mult să cânte!” a mărturisit Maria Constantin, în emisiune.

Maria Constantin nu s-a ales cu câștiguri de pe urma colaborării cu Vulpița și Viorel

„Multă lume a avut impresia că: „Mamă , câți bani a câștigat asta că era pandemie și voia să câștige bani!” N-am luat nici măcar un ban. Totul s-a împărțit între producător, trust, nu e ok să dăm nume. Nu am câștigat niciun ban de pe melodia asta, doar faptul că s-a uitat lumea și că a avut foarte multe vizualizări.

Din punctul meu de vedere mi-am luat foarte mult hate. Adică a fost pe sistemul: „Oricum nu mai aveai ce să faci și ai scos o piesă cu Vulpița și cu Viorel”. Chiar și acum îmi scriu unii oameni: „Dar o piesă cu Vulpița și cu Viorel nu mai scoți? Și le zic: „Ba da!” Dacă asta îi place publicului, asta oferim!”, a adăugat artista.

@thexclusive.kanald @mariaconstantin.ro ♬ original sound – theXclusive

Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.