Maria Constantin a decis, în urmă cu doar câteva luni, să facă o schimbare majoră în viața sa și anume să își pună silicoane. Multă lume era de părere că nu avea nevoie de ele, dar ea nu a fost de aceeași părere. Aspectul fizic joacă și pentru ea un rol important și face orice îi stă în putință, pentru a arăta din ce în ce mai bine de la o zi la alta. Frumoasa vedetă nu se teme, însă, să recunoască faptul că a apelat la ajutorul medicilo, în clipa în care a simțit cu adevărat nevoia.

Maria Constantin, mărturisiri sincere în fața fanilor

Este o femeie frumoasă, iar multe dintre fanele sale ar da orice să arate precum ea. Mai mult de atât, în ultima vreme, cântăreața are succes pe toate planurile, inclusiv pe cel personal și pare că și-a găsit alesul inimii după lungi căutări. Cei doi nici nu se mai ascund, deși la început le-a fost greu să anunțe că formează un cuplu, chiar dacă au fost surprinși în repetate rânduri împreună.

Ei bine, ea a fost invitată în cadrul unei emisiuni de televiziune unde a discutat inclusiv despre motivul pentru care a decis să își pună silicoane. La început, artista și-a dorit doar o ridicare a sânilor, dar stând de vorbă cu medicul său acesta i-a zis că nu poate face doar asta. Maria Constantin avea un complex de mai bine de 11 ani și nu puta purta nici măcar o rochie fără sutien, pentru că nu se vedea deloc bine.

În final, vedeta a recurs la intervenția estetică la nivelul sânilor și este tare mândră de rezultat. Mai mult, recuperarea a fost una ușoară și nu a avut parte de dureri foarte mari, ci doar de un mic disconfort, însă care, din fericire, a dispărut la fel de repede.

Maria Constantin, adevăratul motiv pentru care și-a pus silicoane! Cântăreața a dat cărțile pe față în direct

 

„Eu voiam doar o ridicare, dar medicul mi-a zis că nu se poate doat atât. Am zis bine, hai să merg pe mâna ta. Dacă medicul nu îmi era prieten, nu cred că aveam încredere. Aveam un complex de acum 11 ani, nu puteam purta rochii fărăr sutien, se vedea inestetic. Am ales să fac în perioada asta pentru că, dacă tot nu sunt spectacole, am avut timp să mă recuperez. Nu am avut dureri, doar în prima zi, o presiune pe piept. A fost o operație complicată, dar nu am avut dureri după, m-am recuperat rapid. Nu am avut probleme, că am și respectat strict toate indicațiile medicului. Nu am voie 6 luni sală, nu am avut voie să fumez, și cu sexul a fost o mică problemă, dar am trecut peste acea etapă, chiar dacă a fost greu pentru mine”, a declarat cântăreața.