Maria Constantin a intrat în atenția publicului în urmă cu ceva timp. Multă lume o știa dinainte de a colabora cu Viorel de la Acces Direct; dar majoritatea au aflat de ea atunci. Artista a decis, la un moment dat, să lanseze o piesă împreună cu soțul Vulpiței. Decizia sa a fost aspru criticată de urmăritorii săi. Unii au fost de părere că a recurs la acest gest, doar pentru câteva vizualizări în plus. Alții au fost de părere că nu ar fi ajuns nicăieri, dacă nu apărarea în compania soților Stegaru. Căsnicia cu Viorel Toader nu i-a adus prea multe lucruri bune în afară de celebritate.

Maria Constantin, momentul adevărului

Ei bine, chiar dacă este foarte sinceră cu lumea din jurul ei, vedeta le-a ascuns mereu un detaliu foarte, foarte important. Se pare că are ceva probleme de sănătate despre care nu a mai discutat niciodată până în ziua de astăzi. Crede că este mai bine pentru ea, dar și pentru fanii ei să spună întregul adevăr.

Cu ce probleme se confruntă, de fapt, frumoasa cântăreață de muzică populară? Maria Constantin are probleme cu vederea, iar recent i-a făcut o vizită medicului, pentru a alege perechea potrivită de ochelari. Artista a avut parte de un control amănunțit și nu s-a temut deloc.

Ea a apelat la ajutorul celor mai buni specialiști, care au avut răbdare cu ea și care au tratat-o așa cum se cuvine. Cântăreața le-a vorbit și fanilor săi despre experiență și cu alte cuvinte, i-a sfătuit să meargă și ei la medic, dacă au probleme de genul acesta. Fanii sunt mereu alături de ea și i-au transmis în comentarii toate gândurile lor bune.

Maria Constantin a recunoscut că are această problemă de sănătate: “Nu mă mai ascund“

„Nu ma mai ascund ca am probleme cu vederea și am ales cei mai buni specialiști pentru consult și perechea potrivită de ochelari!”, le-a mărturisit Maria Constantin fanilor săi, pe contul oficial de Instagram unde ține legătura cu aceștia.