Maria Constantin rupe tăcerea și vorbește despre agresiunile la care a fost supusă în timpul în care era căsătorită cu Marcel Toader. Se pare că n-a avut parte deloc de o căsnicie fericită. Mai mult decât atât, a fost supusă violenței și a fost și înșelată.

Maria Constantin s-a căsătorit în anul 2015 cu Marcel Toader, însă relația lor s-a sfârșit după doar doi ani de căsnicie. Divorțul a avut loc în anul 2017 și nu a fost lipsit de certuri și scandaluri. Cu toate că fostul ei soț i-a aruncat cuvinte grele după ce au decis să-și separe viețile, Maria Constantin a dat dovadă de mult calm și nu a mărturisit nimic din ceea ce s-a întâmplat, de fapt, între ei.

Iată cu după doi ani de zile, maria Constantin vorbește, cu durere în suflet, despre căsnicia care nu i-a oferit nimic bun și despre realele motive pentru care s-a ajuns la divorț, contrar declarațiilor de la acea vreme ale lui Marcel Toader.

Așa că, în cadrul ueni emisiuni TV, frumoasa artistă a recunoscut că a fost supusă agresiunilor fizice din cauza faptului că și-a expriamt dorința că vrea să pună capăt relației care i-a adus atât de multă nefericire. În ciuda faptului că se afla într-o situație extrem de delicată, artista a acționat în cel mai calm mod și a încercat să fie cât se poate de discretă.

Maria Constantin a preferat singurătatea în locul unei relații cu un partener de viață care nu o respecta și nu îi oferea iubire.

Maria Contantin a apelat la ajutor de specialitate

Divorțul prin care a trecut acum câțiva ani și declarațiile pe care Marcel Toader le-a făcut cât mai era în viața au determinat-o pe Maria Consantin să sufere foarte tare, motiv pentru care a apelat la un ajutor de specialitate pentru a putea trece peste acea perioadă total epuizantă din viața ei.

”Da, a fost (n.r agresiune fizică). Simplul fapt că am spus că vreau să se termine relația noastră. Eu am fost cea care în noaptea respectivă am vrut să plec. Am plecat a doua zi, am încercat să iau lucrurile cu calm, fiecare pas l-am făcut cu calm.

Nu mai contam, eu nu mai existam. Asta e cel mai dureros… atunci când partenerul tău trece pe lângă tine ca și când n-ai fi, nu mai există comunicare, apreciere, te simți în plus… am consierat că decât să fiu în plus, mai bine stau singură și cu siguranță Dumnezeu a avut grijă și a pus ceva deoparte pentru mine”, a spus Maria Constantin.

Maria Constantin a recunoscut că a fost bătută de Marcel Toader! Artista a rupt tăcerea: ”Îmi doream să nu mă mai trezesc”

Maria Constantin mărturisește faptul că nu mai putea să suporte presiunea care se punea atât pe ea, dar mai ales pe familia ei, fapt pentru care a decis că este necesar să facă tot ce îi stă în putință pentru a se repune pe picioare.

”În momentele respective mi-am dorit să nu am televizor în casă, să nu aud în stânga în dreapta. Toată lumea mă suna de tot ce se discuta. A fost foarte dur că a lovit în familia mea, în copilul meu și s-a degradat foarte mult. Într-o noapte mama m-a sunat și plângea… Eu încercam să fiu tare și îmi doream ca a doua zi să nu mă mai trezesc. Am considerat că într-adevăr am o problemă și trebuie să apelez la oamenii de specialitate”, a mai declarat Maria Constantin.