Zeci de fani au sărit în capul Mariei Constantin. De ce s-au supărat?

Maria Constantin a fost taxată dur de fani, după ce în mediul online a promovat un produs controversat. Internauții văd tot și nu iartă nimic, mai ales când vine vorba de greșelile vedetelor. Din punctul lor de vedere, cântăreața Maria Constantin a dat-o rău de tot în bară. Asta doar pentru că a ales să promoveze un anumit produs de slăbit, care nu face atât de multi bine; din spusele admiratorilor artistei.

Ce i-au zis internauții cântăreței?

Fiecare promovare de produse în mediul online înseamnă o anumită sumă de bani care intră în contul vedetei respective. Aproape toate vedetele se ocupă cu promăvări în ziua de azi, pentru că nu le strică deloc o sumă de bani în plus; mai ales că țara noastră se află într-o situație grea, iar ei au rămas fără concerte. Maria Constantin se află și ea printre vedetele care fac reclamă unor produse în schimbul unor sume de bani.

Astfel, vedeta a început promovarea unui produs miraculos pentru slăbit, iar fanii nu au iertat-o. Mulți nu au înțeles că vedetele nu încearcă produsele pe care le promovează, iar Maria a primit cuvinte grele din partea lor. Cel mai probabil nu se aștepta ca fanii să aibă astfel de reacții la o simplă reclamă, dar internauții sunt imprevizibili. Femeia s-a pozat cu ceaiul minune, într-un costum sexy…pentru a atrage oamenii, dar s-a întâmplat contrariul.

Fanii ei nu au încredere deloc în produsul minune pe care vedeta l-a recomandat. Maria Constantin a fost taxată, pentru că o asemenea postare. Mulți dintre ei i-au sugerat frumoasei vedete să renunțe la astfel de obiceiuri. Au adus drept argument faptul că este destul de talentată încât să nu fie nevoită să scoată bani de pe urma unor campanii de acest fel. O serie de oameni au spus că silueta sa este rezultatul Photoshop-ului, dar ea susține că a slăbit cu ajutorul ceaiului.

„Nu cred / Vrăjeală / Încetează cu promovări inepte. Ai suficient talent să poți câștiga bani fără promovări de gen / Se vede că poza e modificată! Sigur e bun ceaiul”, i-au transimis Mariei Constantin fanii de pe Instagram.

Share.