Maria Constantin se va căsători anul viitor.

Maria Constantin se pregătește să facă din nou pasul cel mare. Cântăreața de muzică populară a anunțat că a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, iar marele eveniment va avea loc în curând.

Maria Constantin a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Robert Stoica. Artista nu este la prima căsătorie, căci a mai fost căsătorită de două ori, dar, poate a treia oară este cu noroc pentru interpreta de muzică populară.

Maria Constantin îmbracă din nou rochia de mireasă

Chiar dacă a trecut prin două căsnicii eșuate, Maria Constantin nu și-a pierdut speranța, iar acum se pregătește să facă pasul cel mare din nou. Artista a declarat, într-un interviu pentru jurnaliștii de la Ego.ro, că a fost cerută în căsătorie, iar fericitul eveniment va avea loc anul viitor.

Sursa: Instagram

Mai mult, aceasta își dorește ca la nunta ei să participe doar persoanele apropiate lor, care le-au fost alături și la bine și la greu.

 „O să mă vadă pentru că la anul o să avem nunta. Nu am stabilit încă data, dar îți spun un mic secret. Deși nu se știe, o să vadă și la televizor. Am fost cerută! Am fost cerută și la anul va avea loc evenimentul.

Eu, sincer, cred că la eveniment o să chemăm doar oameni mișto, o să mă distrez, o să fie un white party, ceva relaxant ca oamenii să se simtă bine. O să chem oameni faini, cu care o să ne distrăm până dimineața”, a dezvăluit Maria Constantin, potrivit sursei citate anterior.

 Ce nu va face cântăreața de muzică populară la nunta sa

Artista a mărturisit că nu va cânta la nunta ei, căci atunci când a cântat la celelalte două evenimente din viața ei lucrurile nu au mers prea bine.

„Nu, nu o să cânt. O să am atât de mulți colegi de breaslă, încât nu o să mai fie nevoie să cânt eu. Am cântat la cele două nunți și nu prea mi-a mers bine, deși nu sunt superstițioasă, dar nu mai vreau să încerc varianta aceasta. A treia oară este cu noroc!”, a mai spus artista.

Distribuie

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.