Maria Constantin a dat vestea cea mare! „Să fie haos”

Maria Constantin a dat o veste importantă pentru fanii ei, iar aceștia au rămas cu gura căscată. Nimeni nu se aștepta ca frumoasa cântăreața să dea o astfel de veste chiar acu. Vedeta nu stă degeaba în ultima perioadă, ci își face planuri de viitor. Ea are deja o viziune asupra a ceea ce urmează să se întâmple în viața ei și are totul bine pus la punct în mintea. Maria Constantin a spus chiar și că vrea să dea naștere mai multor copii.

Ce a declarat cântăreața?

Chiar dacă este o persoană care are mereu o agendă încărcată, vedeta vrea să își întemeieze și o familie. A pus accentul mai mult pe viața profesională, dar asta nu înseamnă că nu își dorește și copii. Probabil nu chiar acum, dar are multe planuri pe care vrea să le ducă la bun sfârșit. Își imaginează o casă mare, cu mulți copii, să facă o masă mare de sărbători, unde să îi așeze pe toate.

Dacă lucrurile vor sta așa rămâne de văzut. Dar când Maria Constantin a dat vestea ceasta, mulți au crezut că este deja însărcinată. Cântăreața este mereu cu zâmbetul pe buze, dar nu a avut un trai deloc ușor. A încercat doar să fie o persoană puternică, pentru că multe lucrurile rele se abătuseră la un moment dat asupra ei.

„Da, de ce nu? Îmi plac foate mult copiii și când eram la vârsta adolescenței ziceam că voiam să mă căsătoresc și să am mulți băieți și când vin Sărbătorile, masa de Crăciun, să ne strângem cu toții și să îi văd cum aleargă, să fie haos”, a spus Maria Constantin la „Showbiz report”.

„Se întâmplase și acel eveniment nefericit cu tatăl meu și încercam să fiu eu cea mai puternică dintre toți. Ulterior a urmat un nou eșec din viața mea și simțeam că parcă… nu știu… ce am făcut în viața asta atât de mult rău ca sa trag aceste lucruri și chiar sunt un om destul de bun și am încercat tot timpul să ajut și mi se părea nedrept”, a mai spus artista.

Bernadett de la Puterea Dragostei l-a înjunghiat pe Iancu Sterp pe la spate

Boris Johnson

Boris Johnson: oamenii se pot întâlni în ,,bule” de șase persoane!