Maria Ciobanu este foarte mulțumită de pensia pe care o încasează în Statele Unite ale Americii.

Maria Ciobanu trăiește de mulți ani departe de România. Mai exact, aceasta are o viață cât se poate de liniștită în Statele Unite ale Americii. Nu îi lipsește nimic de acolo și încasează o pensie frumoasă, mult mai mare față de cea pe care o avea în țara noastră.

Decenii la rând, apreciata artistă Maria Ciobanu, ne-a încântat cu glasul ei aparte. Cu toate că a ajuns la o vârstă destul de înaintată, Maria Ciobanu a continuat să concerteze atât în țară, cât și în străinătate. Totuși, îndrăgita artistă se plângea de faptul că primea o pensie destul de mică în România, dezvăluind că primea doar 1.200 de lei de la statul român.

„După 40 de ani de muncă am 1.200 de lei. Cam cum aş putea să trăiesc?! Eu, care am dăruit atâta bucurie oamenilor care îmi ascultă cântecele?! Cum să trăiesc cu 1.200!”a spus Maria.

social media

Însă, din fericire, situația s-a schimbat radical pentru îndrăgita artistă. Ea a hotărât să se mute în Statele Unite ale Americii împreună cu partenerul ei de viață, Mircea Cîmpeanu. Bărbatul a reușit să obțină cetățenie americană și astfel cei doi duc o viață frumoasă și lipsită de griji.

Artista nu a revenit cu noi informații în ceea ce privește pensia pe care o încasează în Statele Unite ale Americii, însă cu siguranță este cu mult mai mare față de cea din România. Ea locuiește alături de soțul ei și fiica sa într-un cartier luxos din Los Angeles.

Maria Ciobanu și Mircea Cîmpean sunt căsătoriți din anul 1981

Cei doi formează un cuplu de peste patru decenii! Soțul artistei a fost baschetbalist și formează o familie frumoasă cu Maria Ciobanu încă din anii 1981. Până să îl întâlnească pe Mircea Cîmpean, artista a trăit o poveste de dragoste alături de Ion Dolănescu din care au rezultat doi copii, pe Ionuț și Dragoș. Artista mai are încă două fete din alte două căsătorii.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.