Artistul a povestit cum a decurs întâlnirea cu mama sa și motivul pentru care acesta era pe grabă

Celebra artistă a decis să se mute în America în anul 2019, locul cu clima ideală pentru tratarea bolii de care suferă. Așadar, Maria Ciobanu suferă de o formă acută de astm.

Ionuț Dolănescu a povestit cum a decurs întâlnirea cu mama sa, dar și ce planuri are îndrăgita artistă.

Ionuț Dolănescu, bucuros de revederea cu Maria Ciobanu

Artistul a povestit că nu a putut petrece prea mult timp cu mama sa. Trebuia să plece la recitalurile sale.

„Mama s-a întors în România, este deja aici. Se simte bine, e sănătoasă, asta mă bucură cel mai mult. De abia a venit, eu am văzut-o fugitiv că a trebuit să plec la recitalurile mele. Era obosită, când am văzut-o, după călătoria cu avionul și de schimbarea de fus orar.

social media

Are totuși 85 de ani. (…)
Mama s-a jucat cu nepoțeii, s-a bucurat să își vadă nepoții. A fost o adevărată surpriză și pentru ea, și pentru noi momentul”, a declarat el, potrivit fanatik.ro.

Ionuț Dolănescu, despre relația pe care a avut-o cu regretatul său tată

Artistul a povestit că în urma despărțirii părinților lui, Ion Dolănescu i-a fost și mamă și tată.

”Tata mi-a fost și mamă, și tată. El m-a crescut, părinții mei, așa cum se știe, s-au despărțit când eu aveam o vârstă fragedă. El mi-a fost întotdeauna aproape, tatăl meu a avut grijă de mine.

arhivă

Când nu era tata, era minunata mea bunică, Gherghina, mă răsfăța ea. Îi datorez absolut totul tatălui meu, el m-a făcut cine sunt. (…)

Cred că eu sunt cel mai cântat copil din România. Tatăl meu, mi-a cântat, mama mea, Maria Ciobanu, cu care am o relație extraordinară acum și sunt tare fericit că mai este încă lângă mine, m-a cântat și ea”, povestea Ionuț Dolănescu în urmă cu mai mult timp, potrivit sursei amintite mai sus.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!