Maria Chițu a acceptat cu mare drag provocarea de a face parte din proiectul Survivor România de care s-a bucurat extrem de tare. Ea a fost extrem de bună și a făcut parte din echipa Războinicilor, unde a adus multe puncte și unde a fost considerată o adversară de temut pentru Faimoase.

Maria Chițu, primele declarații despre iubitul misterios

La un moment dat, se apropiase mai mult de colegul ei de echipă, Albert Oprea, despre care multă lume credea că este partenerul ei la vremea aceea, până într-un anumit punct. A fost o vreme când se înțelegea bine cu toată echipa sa până când echipele s-au unificat, iar ea începuse să stea tot mai des cu Elena Marin, vedeta pe care nu mulți au avut-o la suflet în Republica Dominicană și din cauza căreia au avut loc multe certuri între concurenți.

Odată ajunsă în țară, blondina și-a văzut de viața ei și se pare că a început să se întâlnească și cu un băiat, despre care a refuzat să dea mai multe detalii. Ea a mărturisit despre iubitul misterios că i-a fost alături și că a ajutat-o după ce a ieșit din competiție.

 

„Mă văd cu un băiat în perioada asta. El este o persoană care m-a ajutat foarte mult după ce am ieșit din această competiție. Ieșim și ne petrecem timpul împreună și abia aștept să văd cum va continua relația noastră”, a declarat Maria Chițu pentru Kanal D.