Maria Cârneci încearcă să rămână puternică după pierderea soțului ei.

Cu doar trei ani în urmă, Maria Cârneci a trecut prin cele mai cumplite momente. Soțul acestia a decedat. Partenerul de viață al Mariei Cârneci a decedat în urma unei boli grave. Nici până în momentul de față artista nu poate trece peste această dramp cumplită. 

Maria Cârneci și soțul ei au avut o căsnicie de peste 40 de ani. Însă, în urmă cu doar trei ani, artista a trebuit să treacă prin cele mai cumplite momente din viața sa. Ea s-a schimbat complet după ce soțul ei, Romulus Petrescu, și-a dat ultima suflare. Partenerul de viață al acesteia a decedat în urma unei boli grave.

social media

Maria Cârneci, dărâmată de durere după trei ani de la moartea soțului ei

Artista este sfâșiată de durere și nu-i vine să creadă nici acum că soțul ei nu se mai află alături de ea. Ea va trebui să învețe să fie singură în viață și să se descurce fără a-l mai avea aprope pe cel care a iubit-o nebunește, timp de 40 de ani. De asemenea, artista nu poate trece peste această dramă.

În cadurl unei emsiuni, artista a mărturisit că încearcă să rămână puternică, deoarece soțul acesteia nu i-ar plăcea să aibă o viață tristă.

„Încerc să fac bine. Nu e ușor, pentru că golul acesta lăsat, cum știi și tu și știu și cei care ne privesc, cred că nu va dispărea niciodată. Dar, cu ajutorul prietenilor, familiei, cele mici, pentru că sunt lumina ochilor mei, nepoțelele, încerc să nu pun la suflet chiar tot.

Încerc să mă bucur și, cred eu, de undeva, de acolo, dintr-o stea, îmi dă putere și Giani. I-ar fi plăcut să nu mă vadă niciodată tristă, și nu eram niciodată tristă, pentru că eu eram cu toate nebuniile, cu bancuri, cu manțocării, cu toate întâmplările, dar, simt eu așa, că nu știu dacă aș putea vreodată să fiu în lipsa lui, cum am fost atunci când eram împreună”, a spus Maria Cârneci într-o emisiune TV.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.