Ori de câte ori apare pe micul ecran, Maria Buză împrăștie energie și vesele de dincolo de micul ecran. Cu toate acestea, artista ascunde o mare durere în suflet, încă de pe vremea când era un copil.

Aceasta recunoaște că a fost foarte alintată de părinții săi. În fiecare zi de luni o duceau la săptămânal, iar la fiecare final de săptămână o luau înapoi acasă. Maria Buză a fost profund afectată de acest lucru, fiind de părere că această perioadă din copilărie și-a pus adânc amprenta asupra sa. În același timp, cântăreața este de părere că acest lucru a afectat-o atât de mult, iar din această cauză, la maturitate fiind, este emotivă.

Maria Buză, amintire dureroasă din copilărie

Sursa: Social media

„M-au alintat foarte mult. Lunea mă duceau la săptămânal și mă mai luau vinerea. Era o tragedie în sufletul meu, vă dați seama, lunea când mergeam acolo.

Lumea spune de multe ori despre mine că sunt prea emotivă, plângăcioasă. Dar cred că perioada aceea din copilăria mea într-un fel își spune cuvântul. Atunci, când starea mea afectivă se duce în amintirea aceea, simt că mă prăbușesc.” a spus Maria Buză, conform OK Magazine.

Maria Buză declară că, în timpul copilăriei sale își dorea foarte mult să devină balerină. Din nefericire, din cauza situației materiale, părinții nu au putut să o susțină pentru a-și îndeplini acest mare vis.

Planurile sale nu au coincis cu cele ale destinului, prin urmare, Maria Buză nu a devenit balerină, ci o îndrăgită actriță și artistă. Fie că este la un eveniment, fie că este pe scenă în timpul unui spectacol de teatru, Maria dă tot ce este mai bun din ea.

În orice loc și în orice postură mă aflu, mă simt bine. Încerc să merit locul unde sunt invitată, unde cineva își dorește să fiu. Dacă cineva alege ca într-o seară să vină cu un bilet cumpărat, ori la teatru, ori la restaurant, pentru mine înseamnă un gest suprem.

Una este să stai acasă în confortul tău, pe canapea și să urmărești, să te duci unde vrei cu telecomanda, dar faptul că ieși din casă și te duci la un spectacol, să vezi un artist pe care îl apreciezi mi se pare gestul suprem al unui spectator.” a mai spus Maria Buză pentru sursa citată