Maria Buză trece prin clipe grele. Restricțiile care au venit simultan cu pandemia de coronavirus a adus pagube majore în multe sectoare. Astfel că vedetele de la noi au avut de suferit și au pierdut destul de mulți bani. Toate evenimentele, de orice fel, s-au amânat sau chiar anulat, înrăutâțind din ce în ce mai tare starea unora dintre artiștii de la noi. În aceeași situație e află și artista Maria Buză.

Reclamă

Maria Buză este o artistă foarte iubită și apreciată la noi în țară. Cu toate acestea, aceasta a resimțit din plin pandemia de coronavirus. Afecerile pe care le deținea sunt la pământ, risipindu-se ani grei de muncă și investiții substanțiale.

Reclamă

Aceasta era posesoarea a unui restaurant în București și a încă unuia la mare. De ambele s-a ales praful, căci artista nu a mai putut susține cheltuielile care le implicau. În primă fază, restaurantul de pe litoral a fost închis în urma pierderilor imense. După aceasta, Maria mai rămăsese, totuși, cu restaurantul din București. Mare ghinion, însă, pentru că și de acesta s-a ales praful rapid. Ultima speranță în care mai credea artista s-a năruit și ea foarte curând după ce a primit prima lovitură. În mod cert, suferința nu a întărziat să apară în viața artistei. Cu toate acestea, vedeta reușește să-și păstreze moralul ridicat și să-și facă noi speranțe pentru perioada care va urma.

Ce spune Maria Buză?

“Acolo mi-am petrecut ultimii mei ani din viață. Patru ani din viața mea am stat și m-am chinuit acolo și am făcut tot ce am crezut eu că pot face și m-am străduit cu toată ființa mea și cu toate buzunarele mele, cu toate portofelele mele, și cu toate conturile mele, să aduc lume cât mai multă în restaurant. Din păcate atât a fost să fie. Pandemia a reușit să mă pună la pământ și să închidem afacerea. Am predat spațiul”, a spus Maria Buză.

Pierderea afacerilor, a banilor investiți și a muncii din ultimii ani au făcut-o pe artistă să ia o decizie drastică. Vedeta este hotărâtă să nu mai investească în acest fel de afaceri, chiar și după trecerea pandemiei, dorindu-și doar să fie invitata unui restaurant, nu proprietara.

“Poate să cânt în alte restaurante. Invitată e cel mai bine”, a mai completat actrița.

Maria Buză a ajuns la sapă de lemn! Ce s-a ales de artistă
Maria Buză a ajuns la sapă de lemn! Ce s-a ales de artistă