Mari Fica, despre experiența de la „Survivor România”.

Mari Fica simte că este o cu totul altă persoană după experiența de la „Survivor România 2022”. Fosta concurentă din Republica Dominicană a mărturisit prin ce a trecut în junglă.

Blondina a mărturisit că s-a schimbat foarte mult pe parcursul săptămânilor în care a făccut parte din competiția renumită difuzată de postul tv, Pro TV. Mari Fica a vorbit despre părțile negative din cadrul show-ului prezentat de Daniel Pavel.

social media

Cât de mult s-a schimbat Mari Ficca după experiența de la „Survivor România”

Mari Fica credea că probele din cadrul reality show-ului sunt destul de ușoare… până să le încerce. Ulterior și-a dat seama care era de fapt realitatea. De asemenea, atleta a simțit cu adevărat pe pielea ei durerile și întinderile musculare, care i-au cam dat bătăi de cap.

„La început a fost greu… La TV pare mai simplu… Ziceam și eu, ce naiba cad ăia acolo pe traseu, nu reușesc să arunce, dar când simțeai că faci întindere doar pentru că te aplecai puțin.

Simțeai că făceai o tendinită doar pentru că încercai să legi ceva… noi ne degradam… Fizic deveneam tot mai lenți fără să vrem cumva. A fost greu…

Când te întorci de acolo, te întorci alt om! Te bucuri și când vezi cât e ceasul! Înveți multe pe care nu cred că ai cum altfel să le înveți!”, a spus frumoasa blondină.

Mari Fica, de la gimnastică la ateltism

Mari Fica a fost chemată în cadrul show-ului de la Pro TV în calitate de kinetoterapeut. Este expertă în recuperare medicală, mărturisind că a dormit de foarte multe ori la locul de muncă din cauza oboselii. Toți banii din concursuri au fost investiți în serviciu.

În prezent, Mari Fica face parte din lotul național de seniori la proba 400 de metri garduri. Fosta concurentă de la „Survivor România” practică acest sport de foarte mult timp. Mari are peste 150 de medalii câștigate de-a lungul carierei sale.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.