Margherita din Clejani nu se cumințește deloc! Pare că Marga nu ține cont de ceea ce tot ”strigă” mama ei în fața camerelor de luat vederi. Aceasta își dorește ca fiica ei să nu mai reprezintă subiect de presă. Artista continuă să șocheze și să facă gesturi total deplasate pe rețelele de socializare.

Reclamă

Chiar dacă mama ei își dorește din tot sufleul ca fiica ei, Margherita din Clejani, să nu mai reprezinte ținta gurilor rele, tânăra acționează în contradictoriu! Face ce face și tot ajunge subiect de discuție pentru cei din mediul online. Cu toate că a mărturisit faptul că nu este deloc fericită pentru că a reprezentat subiectul principal în accidentul produs cu câteva zile în urmă și că a avut un comportament necivilizat, Margherita din Clejani continuă să aibă deviații de atitudine.

Reclamă

Se pare că eforturile pe care le depune mama ei de a o scoate la capăt din toată această situație critică sunt în zadar. Fiica ei nu se lasă din a face gesturi total deplasate pe rețelele de socializare. În timpul unei emisiuni, Viorica din Clejani a declarat faptul că dorința ei este ca fiica ei să reprezinte un subiect încheiat pentru toată lumea. Aceasta și-a exprimat îngrijorarea cu privire la Marga. Mai spune fapul că îi este teamă ca acesteia să nu i se întâmple un lucru nefast.

Margherita din Clejani a uitat, se pare, să-i fie recunoscătoare mamei sale, așa că doptă aceeași atitudine urâtă. Își expune comportamentul vulgar prin cuvinte urâte.  „Rataților”, a scris Margherita la un InstaStory, atașând un emoticon ce arată degetul mijlociu.  Artista nu s-a oprit aici, căci a mai transmis un mesaj, la fel de urât. „Te uiți la mine și rămâi prost”, mai scris artista.