Margherita din Clejani nu a scăpat de cirticile foarte dure ale lui Nelson Mondialu! Interlopul nu a arătat deloc milă față de acțiunile Margheritei. Așa că a pus-o la zid pe artistă din cauza comportamnetului ei.

Reclamă

Accidentul provocat de Margherita din Clejani care a avut loc acum aproximativ o săptămână în capitală, a ocupat, încă de atunci, prima pagină a ziarelor de scandal. Așa că nu putea să nu ajungă și în vizorul lui Nelson Mondialu. Acesta și-a expus punctul de vedere cu privire la tot ceea ce s-a întâmplat într-un filmuleț pe care l-a urcat e canalul său de YouTube.

Reclamă

Se pare că Nelson nu crede nici în ruptul capului ipoteza Margheritei cum că ar fi consumat pastile de la farmacia. Mai mult, acesta menționează faptul că fata Clejanilor nu a recurs la asemenea gesturi pentru prima oară acum. Mai mult, în opinia lui, nu este nici ultima dată când se va intersecta cu consumul de substanțe interzise.

Interlopul Nelson Mondialu este de părere că rezultatele analizelor de sânge, chiar dacă vor confirma prima ipoteză creată de oamenii legii legată de consumul de heroină, Margherita din Clejani tot nu va face pușcărie. Mai mult, acesta o ironizează din cauza faptului că a fost nevoie să vină unul dintre părinți la secția de poliție, chiar dacă este majoră.

Nelson Mondialu, atac dur la adresa Margheitei

„Margherita ținea maimuța și o strangula și taică-su o ținea de spate, să nu pice. De la ce? Margherita a consumat…spune ea că era așa de la pastile, pastile pe care susține că le-a cumpărat din farmacie. Domnilor, vă rugăm să ne dați și nouă adresa de la farmaciile care vă aduc în starea aceea. Acum, nu vă faceți griji…Margherita nu o să fie arestată…Ea deja a cooperat cu poliția, a dat declarații. Nu putea, trebuia să fie un părinte, a venit taică-su, ca era era minoră. Nu va fi arestată, înțelegi? Eu am mai făcut un clip și v-am spus. I-a deschis taică-su ușa din spate de la mașină și ea s-a dus precum calul, să urce în față, la volan.

Nu e prima dată când…femeia a mai practicat așa ceva, a mai trecut prin asta, nu e nici prima, nici ultima”, a declarat Nelson Mondialu pe canalul său de YouTube, conform cancan.