Margherita din Clejani a lipsit o bună perioadă din lumina refelctoarelor, dar acum s-a întors în forță! Dare și ce apariție! Vedeta a fost implicată într-un accident rutier în București. Mai mult, fiica artiștilor Viorica și Ioniță din Clejani consumase heroină înainte de a se urca la volan. Cu toate acestea, ce studii are, de fapt, fata Clejanilor?

Reclamă

Margherita din Clejani a devenit un personaj controversat din lumea mondenă. Fanii, de cele mai multe ori, o critică pe aceasta mai ales din cauza modificărilor pe care le-a făcut la medicul estetician. Un motiv pentru care mai este criticată este din cauza faptului că este ”o fată rea și fără educație”, spun internauții pe rețelele de socializare. Lăsând la o parte ceea ce spun gurile rele, Margherita nu și-a lăsat studiile de izbeliște. A fost o elevă cu un grad de inteligență mediu, nu a atins nicio extremă și a reușit să-și ducă la bun sfârșit și studiile superioare.

Reclamă

Chiar dacă nu a reușit să facă față cu brio primei sesiuni de bacalaureat, Margherita din Clejani a reușit să-l ia a doua oară. Și asta nu e tot! Artista a făcut chiar și o faculate pe care a absolvit-o cu notă maximă. Și nu s-a oprit aici, ci a mers mai departe cu masterul. Spre deosebire de fratele său, Fulgy, Margherita poate fi considerată realizată din punctul de vedere al studiilor. Pentru Fulgy, bacalaureatul a fost o adevărată povară.

„Nu este nicio tragedia că n-a luat Fulgy bacul, nu e singurul copil. La geografie a picat el”, a declarat bruneta, în emisiunea lui Dan Capatos, acum ceva timp.

Margherita a oferit niște replici cel puțin ciudate la întrebările jurnaliștilor, la ieșirea din Secția de Poliție

“Toate bune și frumoase… ce teste să se facă? Alcool text nu există, droguri nu există… Eu mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele. Nu am avut nici o problemă. Am condus bine. Mai era Johnny Depp cu mine în mașină. Am accidentat pur și simplu o mașină, veneam de la o petrecere… Eu nu vorbesc cu presa din România, eu sunt de la Hollywood”, a spus Margherita de la Clejani imediat după ce a ieșit din sediul poliției.