Margherita din Clejani a devenit un personaj extrem de controversat în ultima vreme. În urma accidentului pe care l-a produs în capitală acum mai puțin de o săptămână, au ieșit la iveală multe detalii picante despre fata Clejanilor. Nici iubitul acesteia nu a fost ferit de anchetele oamenilor legii. Mai mult, se pare că artista ar fi consumat substanțe interzise înainte de a se urca la volan, după cum a rezultat din testul realizat cu aparatul Drug Test.

Reclamă

Fanii acesteia au criticat-o din cauza faptului că are un comportament ieșit din comun, dar pare că Margherita nu se vede deranjată de acest lucru și continuă să șocheze din ce în ce mai mult. S-au aflat lucruri știute de puțină lume despre vedetă. Cum ar fi, cea mai recentă informație, numele adevărat al artistei. Margherita din Clejani este, de fapt, Margareta Myriam Manole.

Reclamă

În timpul zilei de sâmbătă, 23 mai, Margherita din Clejani a produs un accident rutier în capitală. Artista a lovit o mașină care staționa. Accidentul nu a fost unul grav, cert este că Margherita a dat de bănuit oamenilor legii prin comportamnetul ei dubios. În urma unui test, s-a ajuns la concluzia că Margherita din Clejani consumase heroină înainte de a se urca la volan. În mașină se mai afla și cu presupusul iubit. Acesta, în urma cercetărilor, s-a dovedit faptul că este un împătimit al consumului de substanțe interzise.

„Comportamentul necorespunzator și gesturile necontrolate i-au determinat pe polițiști să procedeze la testarea conducătorului auto și cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive, context în care acesta a fost condus la sediul INML în vederea recoltării probelor biologice. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile art. 336 alin.2 din Codul Penal.”, au transmis oamenii legii.