Margherita de la Clejani a socat o tara intreaga in acest weekend. Fiica Vioricai a facut accident si a fost depistata cu substante interzise. Marga a pierdut controlul vehiculului pe care il conducea si a intrat intr-o masina parcata regulamentar. Oamenii legii i-au testat alcoolemia, dar alta a fost surpriza. Desi nu avea alcool in sange, Margherita de la Clejani  a fost depistata pozitiv la DrugTest. De aici a pornit un adevarat scandal.

Reclamă

Margherita de la Clejani a fost condusa la sectia de politie, iar jurnalistii s-au strans in fata casei parintilor ei. Viorica a avut o reactie incredibila la vederea presei. Pentru ca a simtit ca ii este atacata familia, a aruncat cu lapte si apa in cei prezenti acolo. Si Ionita a incercat sa isi protejeze fiica. Acesta a negat ca Marga ar fi consumat substante interzise si a pus accidentul pe seama unei caderi de calciu.

Reclamă

Scuza folosita de Margherita de la Clejani a fost ca accidentul s-a petrecut intr-un moment de neatentie. Aceasta sustine ca se ruja atunci cand a pierdut controlul masinii. Nici ea nu a vorbit despre substantele gasite la DrugTest. Pentru ca toata atentia presei se afla asupra ei, Margherita a decis sa ia atitudine și sa transmita un mesaj celor care o urmăresc. Fiica Clejanilor le-a multumit cu aceasta ocazie celor care au fost langa ea.

„Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru mesaje! Eu sunt bine”, a scris Margherita în dreptul unei fotografii pe care a pus-o și în feed-ul de Instagram, și la Stories.

Ce se întâmplă în casa Clejanilor?

După ce Margherita de la Clejani a starnit un adevarat scandal, lucrurile nu sunt prea linistite in casa familiei sale. Potrivit vecinilor, s-a iscat o mare cearta. Surse apropiate au declarat pentru impact.ro ca tanara ar fi primit o corectie fizica din partea parintilor. Se pare ca desi acestia o sustin in fata lumii, in spatele usilor inchise lucrurile nu stau tocmai asa. Viorica si Ionita incearca sa o faca pe Marga constienta de greselile ei prin orice metoda posibila.

“S-au auzit urlete și plânsete până la miezul nopții. Viorica îi facea scandal fetei, cred că i-a dat și vreo palmă. Noi, vecinii, suntem sătui de atâtea certuri câte auzim la ei, dar de data aceasta înțelegem. Numai mamă să nu fi în momentele acestea. A pătimit și ea extrem de mult cu copiii ăștia. Băiatul este foarte agresiv, înjură vecinii, face rele. Iar fata este foarte obraznică și îngâmfată”, au declarat vecinii Clejanilor pentru playtech.ro.