În 2022, Margherita de la Clejani riscă să ajungă la închisoare din cauza problemelor pe care are le are cu legea. În urmă cu un an și jumătate, fiica lui Ioniță și a Vioricăi era prinsă de poliției sub influența drogurilor.

Se pare că procurorii care se ocupă de cazul vedetei, nu exclud închisoarea pentru Margherita. De curând, fata Vioricăi și a lui Ioniță și-a aflat sentința.

Margherita de la Clejani ar putea ajunge la închisoare. Decizia procurorilor care i-ar putea face probleme

Concret, Magherita o amendă uriașă și permisul suspendat pe o perioadă de un an de zile. De menționat însă că decizia nu este definitivă.

Cel mai probabil pentru că au crezut că pedeaspa inițială nu li s-a părut de ajuns, procurorii au cerut o sentință mai aspră. Astfel, fiind la prima condamnare, fata Clejanilor s-a ales doar cu o amendă penală de 16.000 de lei și permisul suspendat.

În cazul în care amenda nu va fi achitată, aceasta se va transforma într-o „vacanță“ de 200 de zile în spatele gratiilor, scrie playtech. 

Margherita de la Clejani ar putea ajunge la închisoare. Ce au decis magistrații
Instagram

Care este sentința inițială în cazul Margheritei

Margherita are de plătit o amendă de 16.000 de lei și care rămâne pieton în 2022.Ea a fost testată și cu aparatul alcooltest, dar rezultatul a ieșit negativ.

Ulterior, vedeta a fost condusă la INML, unde i-au fost recoltate probe biologice, confirmând prezența unor substanțe interzise în organism:

„Condamnă pe inculpata MANOLE Myriam-Margareta la pedeapsa amenzii în cuantum de 16.000 lei, calculată prin înmulţirea unui număr de 200 zile-amendă, cu suma de 80 lei corespunzătoare unei zile-amendă, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe (fapta din 23.05.2020).

Aplică inculpatei pedeapsa complementară a interzicerii dreptului de a conduce vehicule pentru care este necesar permis de conducere pe o perioadă de 1 an de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri.

Dispune obligarea inculpatei la plata sumei de 2.675,65 lei cu titlu de cheltuieli judiciare, din care suma de 2.375,65 lei aferentă urmăririi penale, suma de 100 lei aferentă fazei de cameră preliminare și suma de 200 lei aferentă fazei de judecată.

Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia inculpatei şi procurorului prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 03.11.2021“, se arată în decizia instanței.