Zilele acestea, Margherita de la Clejani este pe primele pagini ale ziarelor, după ce a provocat un întreg scandal

Margherita de la Clejani a sărit la gâtul paparazzilor, care o urmăreau zilele trecute. După ce aproape i-a luat la bătaie pe oamenii respectivi, Margherita a făcut imediat o postare pe Instagram. Motivul pentru care vedeta a ajuns din atenția presei este provocarea unui accident. În urma testării de către polițiști, s-a dovedit că ea consumase și substanțe interzise.

Atitutinea ei a fost cea care a lăsat de dorit atunci când  a coborât din autoturism. Tocmai din acest motiv, polițiștii au dus-o pe Margherita de la Clejani la IML pentru analize. Se pare că odată ajunsă acolo au descoperit faptul că vedeta avea în corp heroină. Și de aici a pornit întreg scandalul.

Margherita de la Clejani este acum urmărită peste tot, dar nu se poate obișnui cu acest lucru. Mai mult de atât, ultima dată a avut o reacție necontrolată. Femeia a sărit la bătaie, fără să țină cont de nimeni și nimic. Ea a tot postat mesaje pe rețelele sociale pentru jurnaliști, dar nu s-a limitat doar la mediul online; iar când s-a întâlnit cu ei pe stradă…a avrut să-i bată. Se pare că persoanele respective voiau o serie de explicații din partea ei, dar s-au ales cu un comportament agresiv din partea ei; dar și cu un mesaj dedicat lor pe Instagram

Ce le-a spus Margherita de la Clejani?

„Pleacă de aici că vă dau cu ceva în cap! Vă dau și un capac. Vă și scuip. Sunt violentă că vreau și că pot. Du-te-n [email protected]#$ mea și cu toată familia. [email protected]#$!”, a spus Margherita nervoasă”, le-a spus ea.

„Astăzi vreau să îmi mulțumesc mie pentru că sunt o femeie care are un CURAJ cât șapte bărbați la un loc, numărul paparazzilor! Tom&Jerry. De astăzi intru în priză! Vreau să mă joc, dă-te, fă-mi loc!”, a scris Margherita pe contul ei de Instagram.

 

Distribuie