De-a lungul anilor, visele au căpătat o semnificație aparte. Unele din ele sunt fie premonitorii, fie vise normale de noapte. Cercetătorii în taina viselor au găsit mai multe explicații, care te anunță ce semnifică anumite obiecte din vis.

Cele mai comune vise ale oamenilor sunt cele în care icoanele își fac apariția. Este important să luați în considerare fiecare detaliu din vis, dar și contextul în care apare icoana. Iată ce trebuie să știi dacă visezi icoana care cade de pe perete.

Ce încearcă Universul să îți transmită atunci când visezi icoană care cade de pe perete

Aceast vis nu este foarte des întâlnit, deoarece anunță un eveniment din viața ta. Din păcate, nu unul foarte fericit.

Mai exact, icoana care cade de pe perete anunță o perioadă de cumpănă, pe care  nu o vei depăși foarte ușor.

Rostește această rugăciune atunci când întâmpini cumpene în viața ta

Viața fiecăruia dintre noi este formată atât din momente frumoase, cât și din momente pe care poate nu ni le-am dori. Încât nu putem împiedica anumite situații să se întâmple, tot ceea ce putem face este să ne rugăm. Rostește această rugăciune atunci când treci prin momente de cumpănă.

pixabay

Doamne, ajută-mă să-mi recapăt sănătatea, liniștea, sporul și prosperitatea casei, a serviciului, a locului unde lucrez, să fiu binevăzut, să am spor în casă, în vite, în păsări, să fiu ferit de accidente și de relele întâmplări, eu și Casa mea, familia și colaboratorii de la muncă.

Doamne, să se departeze vrăjmasii și să se îmblânzească, să am soartă bună de la Dumnezeu, să mi se dezlege cununiile și făcăturile, să fiu ferit de argintul viu și lucrurile vrăjitorești să nu aibă putere asupra mea.

Doamne, ferește casa mea de ură și invidie, de certuri, de bătăi, de boli molipsitoare, de beții, de anturaj prost.

Doamne, ferește familia mea și sufletele noastre de toate încercările și răutățile și dă-ne, Doamne, sănătate, împliniri, realizări și viață fără de primejdii. Doamne, întărește-mă și păstrează-mi credința strămoșilor, credința creștinilor.

pixabay

Doamne, ocrotește pe părinții mei, pe frații mei, pe surorile mele (se spun numele lor) și dezleagă blestemele viilor și morților căzute asupra noastră. Și luminează mintea și soarta copiilor noștri, dă-le spor la învățătură și reușită în viață.

Doamne, veghează și întărește tineretul și copiii celor de-un neam și o credință cu noi. Doamne, ai grijă de toți copiii și înțelepțește și pe copiii mei. (Toate numele pentru care se roagă respectivul.)

Doamne, dă-ne pâinea cea de toate zilele și liniștea ta cea sfântă! Doamne, să se împlinească toate rugăciunile noastre! Doamne, ajută-ne! Doamne, iartă-ne! Doamne, miluiește-ne! Doamne, fie-Ți milă de noi! Doamne al puterilor, fii cu noi!

Amin!