„Mă pun în locul mamei iubitului ei chiar dacă nu sunt mamă! Te cam doare. Copilul de 20 și de ani să fie cu una de vârsta ei.”

La doi ani de la decesul soțului, Marcela Fota s-a repus pe picioare și iubește, din nou. Artista are o nouă relație cu un bărbat mai tânăr ca ea. Deși relația celor doi pare să meargă foarte bine, legătura acestora este destul de criticată. Diferența de vârsta pare ca a deranjat multă lumea, iar comentariile acide nu au întârziat să apară.

Printre cei care au criticat noua relație a Marcelei Fota cu un tânăr de 23 de ani s-au numărat și unele dintre colegele sale de breaslă. Printre cele mai vocale a fost Daniela Ploia. Pe lângă diferența de vârstă, aceasta a judecat și faptul că Marcela Fota s-a aruncat într-o nouă relație, la relativ puțin timp după decesul soțului.

„Am făcut un comentariu din popor preluat la o știre despre ea. Că are o relație și chiar una atipică pentru statutul ei. Și da, am adăugat: ce drame mai făcea! Îmi asum acest comentariu. Dar ce nu știți e că nu sunt singura, ci sunt milioane de astfel de comentarii. Ea și-a asumat asta când a declarat public că are o relație.

Personal nu o judec, acuz ci sunt dezamăgită că e totuși mamă și dacă e cum susțineți voi că are iubit așa tânăr nu dă bine pentru copilul ei de doar 13 ani. Pentru fanii ei(eu nu sunt fană). Pentru mine mi se pare că nu-i etic. Mă pun în locul mamei iubitului ei chiar dacă nu sunt mamă! Te cam doare. Copilul de 20 și de ani să fie cu una de vârsta ei. Și eu ca și alții mi-am exprimat părerea pur personală. Care nu are de ce să o afecteze pe ea”, a comentat Daniela Ploia.

Marcela Fota, pusă la pământ de o colegă de breaslă! Noua relație a artistei a stârnit numeroase controverse
Social media

Marcela Fota, imună la răutăți

În replică, Marcela Fota s-a arătat dezinteresată de părerea colegei sale de breaslă, dar și de toate comentariile răutăcioase. Aceasta a declarat că se bucură doar de faptul că este, din nou, liniștită și fericită. Criticile nu o ating, trăindu-și povestea de dragoste liniștită.

„Nu mă interesează nici comentariul dumneaei, nici comentariul nimănui. Lumea vorbește atât cât poate. Înțelege atât cât poate. Consider că singura mea responsabilitate este ca sufletul meu să fie bine. Pentru ca eu să pot să-mi cresc copilul sănătos și fizic și psihic. Oamenii este foarte normal să vorbească. Nu pot accepta alți oameni pe care îi văd că sunt bine din toate punctele de vedere, în primul rând psihic.”, a spus Marcela Fota, la Antena Stars.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.