Marcela Fota a rămas văduvă la doar 43 de ani. În a treia zi de Crăciun, pe 28 decembrie 2020, soțul artistei, Minel Papanoiu, a făcut infarct în incinta Serviciului de Taxe și Impozite Craiova.

Cântăreața de muzică populară Marcela Fota a trecut printr-o suferință enormă după moartea soțului său, Minel, care a făcut infarct, la finalul lui 2020. Bărbatul a decedat la vârsta de 47 de ani, după ce a făcut infarct la un centru de copiat acte din Craiova. De atunci, viața artistei s-a schimbat complet! 

Marcela Fota este încă marcată de moartea tatălui fiului său

Marcela Fota încă încearcă să se refacă după pierderea fulgerătoare a soțului ei, Minel. Bărbatul și interpreta de muzică populară formau un cuplu de excepție. Din păcate, viața a avut alte planuri pentru soțul solistei. Minel a avut parte de o moarte rapidă, iar Marcela Fota îi simte lipsa cu orice ocazie.

Solista a recunoscut că îl visează destul de des pe fostul ei partener. Deși a trecut în neființă, amintirea lui a rămas vie.

„L-am visat de nenumărate ori. De fiecare dată, l-am visat bine și frumos. L-am visat și intrând în casa noastră. Ceea ce-mi transmite el, nu neapărat prin vorbe, este faptul că este mândru de noi, pentru că am rămas la fel de uniți”, spunea Marcela Fota, cu ceva timp în urmă.

foto: social media

Mai mult de atât, cântăreața și-a amintit că, în ziua în care soțul ei a decedat, cei doi au vorbit de multe ori la telefon, presimțind ce urma să se întâmple.

„Ca niciodată, în dimineața respectivă, între 10 și ora 1 când s-a și întâmplat noi am vorbit de unsprezece ori la telefon. În dimineața respectivă eram cu o ceașcă de cafea în mână și efectiv și-a pus din ceașca mea puțină cafea pe buze, spunând că vrea să își schimbe gustul.

Și atunci…Eu, de regulă, ca orice femeie, mai petreceam timpul pe la cafele, prin terase, cu sora mea, cu prietene. Și atunci, când el a luat din cafeaua mea, i-am zis că ar fi culmea să se învețe la cafea și de acum încolo să nu se mai supere când ies la o cafea”, a povestit artista, la Etno TV.

Artista și-a refăcut viața?

În viața artistei și-a făcut prezența un bărbat, care o ajută și o susține. Deși cei doi neagă zvonurile unei posibile relații, au spus doar că sunt prieteni de familie. În urma unei fotografii, se poate observa cum cei doi sunt apropiați și cu zâmbetul pe buze, notează Spynews.ro. 

„Eu trec printr-o perioadă extrem de dificilă. Încerc să îmi revin după decesul soțului, am un copil de crescut, nu îmi arde de relații, așa cum spun unele persoane. Între mine și tânărul respectiv există o relație de prietenie.

Nimic mai mult. Dacă merg undeva ca să susțin un spectacol și cineva îmi oferă flori, nu înseamnă că am o relație cu persoana respectivă. Dacă am făcut două poze alături de un tânăr, la restaurant sau în mașină, nu înseamnă că am o relație cu el”, a explicat Marcela Fota, potrivit sursei citate anterior.

Distribuie

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.