Marcel Pavel trece prin clipe grele, după ce mama lui s-a stins din viață, în urmă cu doar oare. Artistului i-a fost mereu teamă de momentul în care își va pierde părinții. Spera ca acest lucru să nu i se întâmple niciodată, dar sunt lucruri pe care nu le putem evita în viață, cum ar fi și moartea persoanelor dragi.

Mama lui Marcel Pavel a decedat

Cântărețul le-a spus fanilor săi despre tristul eveniment, prin intermediul unei postări pe care a făcut-o pe contul lui de Instagram, unde a transmis un mesaj foarte, foarte emoționant. Mama lui era foarte importantă pentru el, a iubit-o și a respectat-o mult. A sperat că o va avea alături de el pentru totdeauana, dar nu este posibil, iar inevitabilul s-a întâmplat în cursul zilei de ieri.

Cea mai importantă femeie din Unievers, pentru Marcel Pavel, a plecat din această lume, iar durerea este una mult prea mare chiar și pentru îndrăgitul artist, care a demonstrat mereu că este un bărbat puternic, care nu se lasă doborât atât de ușor.

 

„Am avut mereu această teamă, și anume teama de a-mi pierde părinții, m-am gândit întotdeauna naiv cu o teamă de nedescris la această fatalitate crezând totuși că mie nu mi se va întâmpla niciodată această nenorocire, dar astăzi inevitabilul s-a întâmplat! Draga mea mamă, îngerul meu păzitor, iubirea vieții mele, cea mai importantă femeie din Univers a plecat într-o lume fără dor printre stelele eternității! Adio…sau la revedere scumpă mamă!”, a scris Marcel Pavel, în mediul online.