Reclamă
Reclamă

Premierul Marcel Ciolacu va prezenta joi în Coaliție variantele propuse de partidele politice în urma consultărilor privind stabilirea calendarului electoral pentru alegerile prezidențiale și parlamentare din acest an.

„Prim-ministrul Marcel Ciolacu, alături de cei doi viceprim-miniștri Marian Neacșu și Cătălin Predoiu, va prezenta joi, în Coaliția de guvernare, variantele propuse de partidele politice în urma dialogului privind stabilirea calendarului electoral pentru alegerile prezidențiale și parlamentare din acest an.

Totodată, premierul Marcel Ciolacu va cere partenerilor de Coaliție să dea curs solicitării exprimate de toți participanții la discuțiile de la Palatul Victoria ca stabilirea calendarului electoral să se realizeze în cel mai scurt timp posibil, astfel încât competiția electorală să se desfășoare în condiții predictibile și echitabile pentru toți candidații.

Reclamă

Stabilirea calendarului electoral trebuie să se facă pe baza unor criterii obiective, agreate de toate partidele politice și nu pentru a avantaja sau dezavantaja anumiți candidați.

«Le mulțumesc tuturor partidelor participante pentru dialogul constructiv! Consider că a fost un demers util și democratic și îmi doresc ca și partenerii de Coaliție să țină cont de opiniile exprimate», a adăugat prim-ministru, Marcel Ciolacu”, arată comunicatul Guvernului de după consultările de luni și marți cu partidele politice.

Marcel Ciolacu, președinte PSD, a încheiat marți consultările cu partidele politice pe tema datei de organizare a alegerilor prezidențiale și parlamentare. El s-a întâlnit luni cu reprezentanții USR, AUR, UDMR, SOS România, cei ai Grupului minorităților naționale din Camera Deputaților și cei ai PUSL. Astăzi, premierul i-a primit pe cei de la REPER și Forța Dreptei.

Reclamă
Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro