Reclamă
Reclamă

Președintele PSD Marcel Ciolacu s-a prezentat vineri la o conferință de presă purtând un tricou cu inscripția „Make Suceava Great Again”, primit de la noul președinte al Consiliului Județean Suceava, social-democratul Gheorghe Șoldan. Acesta l-a învins pe liberalul Gheorghe Flutur la alegerile de duminică.

Gestul liderului PSD a atras ironii din partea liberalilor, cu vicepreședintele PNL Florin Roman întrebând retoric dacă „domnul Ciolacu a învățat limba engleză”.

Marcel Ciolacu a fost întrebat de jurnaliști la conferința de presă de vineri despre tricoul pe care îl purta pe sub sacou. Întrebat de ce a ales să poarte acest tricou, inscripționat „Make Suceava Great Again”, el a răspuns: „Păi, mi l-a oferit domnul Șoldan, fiind campionul și cel care a răsturnat alegerile, i-a luat fața lui Simonis. Echipa Râmbu-Șoldan a fost mai distrugătoare. E o formă de respect și suntem colegi, prieteni”.

Reclamă

Declarația lui a atras ironii din partea vicepreședintelui PNL Florin Roman, care l-a comparat pe Marcel Ciolacu cu Liviu Dragnea. „Vorba unui coleg: Oare a învățat dl Ciolacu limba engleză? Ar fi un lucru bun! Vă reamintește cumva de aroganța lui Liviu Dragnea?”, a scris Florin Roman într-un mesaj pe Facebook.

Președintele în funcție al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur (PNL), și-a recunoscut înfrângerea în alegerile de duminică, în care a încercat să obțină un nou mandat. „Alegătorii au întotdeauna dreptate. Având în vedere rezultatele care se prefigurează la președinția Consiliului Județean Suceava, doresc să felicit câștigătorul și să mulțumesc sucevenilor care m-au votat pe mine și echipa mea”, a transmis el.

Candidatul PSD la șefia Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Șoldan, a declarat luni că a câștigat alegerile, după ce l-a învins pe liberalul Gheorghe Flutur.

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro