Reclamă
Reclamă

Premierul Marcel Ciolacu afirmă că nu vor exista probleme în coaliția de guvernare din cauza alegerilor prezidențiale, indiferent cine va candida din partea PSD și PNL. „Eu și domnul Nicolae Ciucă suntem doi oameni care ne respectăm”.

Întrebat despre alegerile prezidențiale, Ciolacu a explicat că PSD a decis, în forul statutar, că va avea propriul candidat.

În ceea ce privește funcționarea coaliției, în condițiile în care el și Nicolae Ciucă ar urma să fie contracandidați, președintele PSD a afirmat: „Grija mea nu este funcționarea unei coaliții guvernamentale, grija mea (…) a fost cum funcționează Guvernul României și a funcționat impecabil”.

Reclamă

Chestionat, de asemenea, dacă nu există riscul ca guvernarea să se rupă, Ciolacu a afirmat: „Nu, nu există nici cel mai mic risc. România are nevoie de stabilitate și e o discuție foarte clar avută. Eu și domnul Nicolae Ciucă suntem doi oameni care ne respectăm”.

Reclamă
Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro