Reclamă

Premierul Marcel Ciolacu a dezvăluit că nu a inițiat recent nicio convorbire cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, infirmând astfel speculațiile conform cărora acesta din urmă nu i-ar fi răspuns la telefon. Într-o declarație făcută joi seară la România TV, Ciolacu a precizat că de când PNL a încercat să promoveze o lege pentru o persoană anume, legăturile sale cu președintele PNL s-au rupt.

„Guvernul României funcționează foarte bine. Am văzut și eu, dom’le, nu răspunde Ciucă lui Ciolacu. Vă aduceţi aminte de întrebarea aia la Radio Erevan? Cică dom’le, Ceaușescu a fost ilegalist? Răspuns: A fost semi-ilegalist. Întrebare: Cum adică a fost semi-ilegalist? Adică se pitea, dar nu îl căuta nimeni. Nu l-am căutat pe domnul Ciucă, la ce să nu îmi răspundă?”, a declarat Marcel Ciolacu la România TV.

În cadrul aceleași intervenții, Ciolacu a menționat și că nu a avut nicio comunicare cu președintele Klaus Iohannis, nici măcar pe plan instituțional. „Din momentul în care s-a încercat să se facă o lege pentru o persoană, din acel moment eu nu am mai comunicat cu domnul Nicolae Ciucă, și nu am mai comunicat nici măcar instituțional cu președintele României. Nu am avut urgențe, nici președintele României, nici eu”, a subliniat premierul.

Cu toate aceste lipsuri de comunicare la nivel înalt, Marcel Ciolacu a afirmat că Guvernul României își continuă activitatea în mod eficient. „În schimb, sunt foarte mândru că Guvernul României funcționează. Ce trebuia să facem? Pentru că e campanie electorală trebuia să oprim activitatea Guvernului României? Am înțeles, nu ne mai vedem în coaliție, se văd secretarii generali ai partidului, și cu asta basta”, a spus Ciolacu.

Aceste declarații vin pe fondul unei perioade electorale tumultuoase, unde comunicarea între partidele politice este de multe ori tensionată.

Reclamă

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.