Reclamă
Reclamă

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri, referindu-se la primarii Clotilde Armand şi Radu Mihaiu, că sunt două persoane care, „alături de mii de alte persoane, au pierdut alegerile, iar ei stau la televizor şi se plâng”.

Marcel Ciolacu a fost întrebat despre situaţia de la Sectoarele 1 şi 2, unde primarii în funcţie contestă rezultatul şi numărarea voturilor.

„Două persoane care, alături de mii de alte persoane, au pierdut alegerile. Care stau la televizor, se plâng. Am înţeles că preşedintele AEP consideră că, după această experienţă, trebuie să modifice ceva, trebuie să vină cu acele propuneri de modificare. Nu am expertiza domnului Toni Greblă în domeniu, dar categoric că voi fi atent la ceea ce va propune”, a declarat Marcel Ciolacu, citat de News.ro.

Reclamă

El a precizat, despre procesul de la secţiile de votare, că „a durat mult mai mult din punctul lui de vedere”.

„Sectorul 1 a avut un spaţiu total inadecvat, neavând elemente, doar mi s-a povestit, ce spaţiu a fost pus la dispoziţie, a fost pus intenţionat, pentru a nu face faţă unei asemenea provocări cum sunt alegerile de la Sectorul 1. Este atributul primarului de sector”, a subliniat Ciolacu.

Reclamă
Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro