Reclamă
Reclamă

Guvernul României merge mai departe cu războiul pe care l-a declarat operatorilor de jocuri de noroc. Marcel Ciolacu, care recent a fost amenințat, susține că nu se lasă intimidat și că reglementările vor intra în vigoare foarte curând.

Premierul nu renunță la război cu operatorii de jocuri de noroc. „Toți operatorii să fie obligați să ….”

După ce a terminat cu pachetul de măsuri fiscale, pentru care și-a asumat răspunderea în Parlament, Guvernul continuă cu schimbările pe care și le-a propus.

Pe lista celor de la putere sunt acum operatorii de jocuri de noroc. Prezenți în toate localitățile României, aceștia vor fi obligați după adoptarea măsurilor să-și mute sediile în afara orașelor.

Mai mult decât atât, nu vor mai exista firme care să fugă de plata taxelor și impozitelor prin diferite „artificii”. Toți cei care operează pe teritoriul țării noastre trebuie să aibă sediul fiscal aici.

Reclamă

Marcel Ciolacu mai spune că schimbările vor fi adoptate cât mai rapid. Proiectul de Ordonanță de Urgență este aproape gata și va fi adoptat în următoarea ședință a Executivului. Aceasta va avea loc joi, 5 septembrie.

Voi merge înainte și în privința reglementării jocurilor de noroc, nu am nicio problemă cu amenințările din industria păcănelelor și joi vom da ordonanță de urgență prin care toți operatorii să fie obligați să aibă sediul fiscal în România., a declarat premierul României.

Patronii casionurilor vor să acționeze în instanță împotriva Guvernului

Schimbările pe care le dorește Executivul nu sunt deloc pe placul patronilor care activează în domeniul jocurilor de noroc. După ce au crescut impozitele, aceștia susțin că sunt gata să-și caute dreptate în instanță.

Sorin Constantinescu, cunoscut ca Regele cazinourilor, amenință că îl dă în judecată pe premierul Marcel Ciolacu. Nu din cauza legii, ci din cauză că premierul susține că în ultima vreme a primit amenințări din partea numelor mari din acest domeniu.

Premierul a susținut că aceștia încearcă să obțină o portiță prin care să nu fie obligați să-și mute locațiile în afara orașelor.

Reclamă
Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro