Mara Bănică va naște peste doar câteva zile. Jurnalista este nerăbdătoare să își cunoască micuța

Mara Bănică va aduce pe lume cel de-al doilea copil în curând

Mara Bănică trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. În curând, va naște o fetiță pe care abia așteaptă să o cunoască. Vedeta a mărturisit că este însărcinată în 36 de săptămâni și că în ultimele luni a stat mai mult în casă pentru a se feri de virusul Covid-19, dar și din dorința de a naște o fetiță sănătoasă.

”Vreau să scap cât mai repede, sunt însărcinată în 36 de săptămâni. Fetița are deja 2 kilograme și 700 de grame, și va face cu siguranță trei kilograme. Nu mai am răbdare deloc. De abia aștept să scap ca să mă pot mișca. Eu am fost ca într-un arest la domiciliu timp de șapte luni, pentru că-mi este foarte teamă de Covid”, a precizat Mara Bănică, conform Click.ro.

Jurnalista a mărturisit că este tare emoționată și că bagajul este făcut de ceva timp și că în curând se va întâlni cu medicul care se ocupă de monitorizarea sarcinii pentru a stabili ziua nașterii. Cu toate acestea, fericirea Marei Bănică nu este completă. Din cauza situației generate de pandemie, jurnalista nu îl va alături pe tatăl fetiței sale. Bărbatul, împreună cu fiul de 11 ani o vor putea vedea pe Mara Bănică și pe micuță abia la externare.

”Am emoții foarte mari. Mi-am făcut bagajul de o săptămână. Stau cu el la ușă. Doctorul cu care urmează să nasc a plecat în Republica Dominicană, timp de două săptâmâni. Mi-a zis să ne întâlnim pe 19 ianuarie, ca să stabilim ziua când voi naște.

Dacă se întâmplă ceva, voi naște cu doctorul cu care l-am născut pe băiatul meu, Dima. E frustrant, însă, în perioada asta, cu Covid-ul, pentru că am înțeles că tatăl copilului nu poate intra la spital. Poate totuși o să-l lase până la urmă”, a adăugat vedeta.