Mara Bănică și-a dorit din toată inima să devină mama pentru a doua oară și de când a rămas gravidă din nou, este cea mai fericită femeie din lume. Jurnalista are mare grijă de ea și vrea ca totul să decurgă așa cum trebuie, așa că merge la medicul ei periodic, pentru a se asigura că nu există probleme.

Mara Bănică, în culmea fericirii

Dacă până acum și-a ținut burtica de graviduță departe de ochii curioșilor, de data aceasta ea a decis să le arate fanilor ei prima imagine de genul acesta, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

În plus, viața ei s-a schimbat în totalitate de când s-a logodit și a rămas gravidă. Se bucură din plin de fiecare moment, mai ales că și-a dorit mereu un al doilea copil, pe care este nerăbdătoare să îl strângă în brațe pentru prima dată, dar mai are câteva luni de așteptat până când va veni ziua cea mare.

Mara Bănică s-a pozat cu burtica de gravidă la vedere: "Când credeam că minunea noastră nu va fi posibilă..."

 „Cel mai bun medic este cel care poate distinge posibilul de imposibil. Pontos, răbdător, implicat, calm și extrem, extrem de bun în ceea ce face. Am decis să împart prima mea fotografie de graviduță cu voi, alături de medicul care ne va aduce copilașul pe lume și care m-a susținut extrem de mult atunci când credeam că minunea noastră nu va fi posibilă”, a scris ea pe rețelele sociale.