Mara Bănică este în culmea fericirii! Vedeta tocmai a anunțat pe rețelele de socializare că familia i s-a mărit cu încă un membru. Comentariile și felicitările nu au întârziat să apară de la fanii Marei.

Reclamă

Despre ce credeți că este vorba? Familia vedetei Mara Bănică s-a mărit cu un mebru patruped. Este vorba despre un pui de câine extrem de drăgălaș. Acesta are și un nume la fel de simpatic, Cookie. Mara Bănică i-a făcut imediat o fotografiae micuțului. Așa că fanii s-au topit de-a binelea când l-au văzut pe cel mic. Mara ca Mara, dar fără îndoială cel mai extaziat membru al familie de venirea micuțului cățeluș în familie este chiar fiul Marei. Acum, cel mic are un partener de joacă pe cinste.

Reclamă

Jurnalista Mara, invitată fiind în cadrul emisiunii ”Acces Direct”, și-a expus punctul de vedere cu privire la cazul Margheritei din Clejani. Acest caz, acum, ocupă prima pagină a ziarelor de scandal. Se pare că jurnalista nu o critică absolu deloc pe mama sa , Viorica. Chiar dacă racția pe care a avut-o în ceea ce îi privește pe jurnaliștii care au venit să filmeze la ea la poartă nu a fost cea mai bună, poate fi justificat. Mara Bănică este de părere că fiecare mamă în parte își apără fiul indiferent de cât de gravă este o anumită situație pe care a provocat-o.

Mara Bănică, mare fericire că familia ei s-a mărit cu încă un membru!

„Fac o paralelă cu o mamă celebră din showbiz pe care am tot văzut-o, mă refer la Viorica de la Clejani. Am văzut-o leoaică pentru fata ei și a zis: ce părinte nu își apără copilul în orice fel de situație?”, a declarat Mara Bănică.