Mara Bănică a dezvăluit cine sunt persoanele publice care consumă alcool des.

În cursul săptămânii trecute, Mara Bănică a fost invitata lui Cătălin Măruță în cadrul emisiunii prezentate de acesta pe PRO TV. Asumată și sinceră din fire, Mara Bănică a acceptat provocare acestuia de a răspunde la întrebările din cadrul rubricii „Mănânci tot sau îți ia gura foc”.

Pe unul dintre bilețele scria: „Spune numele a trei prieteni pe care să-i cunoaștem și noi care trag mai des la măsea.” Mara n-a ezitat și a oferit numele persoanelor publice ce se delectează cu licori bahice destul de des.

@starloveib

♬ sunet original – i’m a star [email protected]

„Mitoșeru, Serghei și Pepe…” a declarat Mara Bănică

Mara Bănică, dezamăgită de Bianca Drăgușanu

Tot în cadrul emisiunii cu pricina, Mara Bănică a dezvăluit cine este vedeta ce a dezamăgit-o cel mai tare de-a lungul timpului. Ei bine, este vorba despre Bianca Drăgușanu, cea cu care, în urmă cu mai mulți ani, Mara Bănică avea o relație frumoasă de prietenie.

Ruptura dintre cele două s-a produs în momentul în care Bianca Drăgușanu a avut o escapadă romantică cu Adrian Cristea, chiar în momentul în care era căsătorită cu Victor Slav. În ciuda faptului că ținea foarte mult la Bianca, gestul său a dezamăgit-o teribil.

„N-aș mai crede-o niciodată. Mi se pare așa că… contextul respectiv… Era căsnicia cu Victor. Noi făceam subiectul fără subiecți, ne adunam și începeam și o tocam. Ea când a venit la Dan la emisie, noi am fost foarte apropiate. Am ajutat-o în foarte situații. Suceala asta, nu știu, m-a dezamăgit.

Cum e să te duci cu Cristea, mai știi? Am ținut la ea foarte mult. Eu am avut și cu Oana Roman un conflict fățiș. Din clipa în care a născut, mi-am promis că niciodată când una din doamnele din showbiz devine mămică nu am să mai zic nimic nasol.” a spus Mara Bănică în emisiunea „La Măruță

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.