Mara Bănică și-a mai dorit un copil cu bărbatul care i-a furat inima și despre care nimeni nu știe nimic, nici măcar cum arată. Jurnalista îl ține pe acesta departe de camerele de filmat, pentru că el nu își dorește să apară pe nicăieri și nici nu este persoană publică.

Mara Bănică nu a suferit atât de mult în viața ei

După ce în urmă cu doar câteva luni le-a spus fanilor că a fost cerută în căsătorie, cei doi au dus relația lor la un alt nivel și vir deveni părinți. Vedeta va aduce pe lume o fetiță și este în culmea fericirii, dar nu i-a fost deloc bine în primul trimestru de sarcină și a făcut declarații cutremurătoare despre acea perioadă.

„Primul trimestru de sarcină a fost îngrozitor pentru mine. Mi-a fost rău constant, 24 de ore pe zi. Nişte greţuri indescriptibile, urmate de două etape de sângerare atât de puternice, încât a fost necesară internarea acasă pentru o lună şi jumătate. Am stat doar în pat 6 săptămâni. Mă ridicam doar să mănânc şi să merg la baie. Nu am suferit atât de mult în viaţa mea. Dar am rămas pozitivă”a declarat vedeta, într-un interviu.

Mara Bănică a avut zile în care îi era rău încontinuu, în care a stat la pat și se ridica doar pentru a lua masa și pentru a merge la baie. Ea a mărturisit că nu a suferit atât de mult în viața sa și că, deși i-a fost atât de greu a rămas pozitivă și speră că va fi bine în continuare.

„Eu trebuia să îmi fac analizele de sânge pentru a afla dacă sunt sau nu însărcinată, la o anumită dată. Vreau să vă spun din start că eu şi soţul meu încercam de un an să facem un copil , aşa că în fiecare lună intram în emoţiile aşteptării. N-am rezistat să aştept cele două săptămâni, aşa că, mai devreme cu 7 zile am fost la analize, fără să spun nimănui. Rezultatul a venit după câteva ore. De bucurie, am sărit cu telefonul pe care avem rezultatul pozitiv afişat în braţe la soţul meu, care nu înţelegea despre ce este vorba. Am avut nevoie de vreo 5 minute să îmi revin şi să-i spun la modul coerent. Ne-am bucurat enorm, vă daţi seama, mai ales că este un copil extrem, extrem de dorit”, a mai spus Mara Bănică.