Mara Bănică a fost la un pas de a-și pierde viața.

Invitată în cadrul emisiunii „În oglindă”, prezentată de Mihai Ghiță pe canalul de Youtube, „theXclusive”, Mara Bănică a făcut niște dezvăluiri de-a dreptul cutremurătoarea.

Jurnalista a povestit unul dintre cele mai marcante evenimente ale vieții sale. Aceasta și-a amintit de ziua în care a făcut un accident auto. Înainte de impact, Mara Bănică se afla la doar câțiva metri distanță, mai exact la 50 m. Din nefericire, vedeta a intrat cu mașina într-un stâlp, chiar în proximitatea casei sale.

Totul se întâmpla la doar câteva luni după ce revenise din Irak. Autovehiculul pe care îl conducea era oferit drept cadou din partea proprietarului televiziunii la care lucra la acea vreme.

Mara Bănică:„ Am intrat într-o comă profundă”

Sursa: Colaj Substantial

Accidentul a fost într-atât de violent încât aceasta a stat în comă trei zile. Medicii îi dădeau foarte puține șanse de a supraviețui.

„La 50 de metri de casă, am intrat cu mașina într-un stâlp. Exact la două luni de când venisem din Irak. Mașina era primită cadou, de la proprietarul postului de televiziune. Avusesem succes. Am intrat într-o comă profundă, vreo 3 zile, cu 1% șanse de a supraviețui.” a mărturisit Mara Bănică pentru Unica.ro

După ce și-a revenit, Mara Bănică a fost nevoită ca o perioadă să se deplaseze în cărucior la televiziunea unde era angajată. Colegii săi erau cei care o ajutau pe vedetă și i-au fost aproape în tot acest timp. Mara este de părere că dragostea și protecția colegilor săi au contribuit foarte mult la vindecarea sa ulterioară.

Chiar și atunci când se afla acasă, aceasta era vizitată în repetate rânduri de cei cu care lucra.

„Mergeam și la Realitatea în cărucior, erau colegii care mă ajutau. Îți spun sincer, dragostea lor m-a făcut bine. Venea continuu colegi la mine acasă, la spital, mă vizitau. A fost o avalanșă de iubire.”  a mai spus Mara Bănică, conform sursei citate

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.