Manuela de la Puterea Dragostei este implicata intr-un nou scandal. Noua ei rivala? Loredana Chivu! Cele doua femei au fost la un pas sa se ia la bataie intr-un club din Mamaia. A fost nevoie de interventia garzilor de corp pentru a le separa pe cele doua femei. Se pare ca cea care ar fi mers chitita pe scandal ar fi fost chiar Loredana. De unde a pornit scandalul dintre cele doua femei?

Potrivit declaratiilor facute de Manuela, totul a plecat de la o neintelegere. Aflate intr-un club din Mamaia, la mese diferite, blondina s-a dus glont la fosta concurenta de la Puterea Dragostei. Bruneta a declarat ca cineva care nu o suporta i-a spus Loredanei lucruri urate. Tanara acuza ca cineva i-ar fi bagat blondinei in cap faptul că Manuela ar fi vorbit lucruri nepotrivite despre ea.

În momentul in care Loredana a vazut-o pe Manuela la doua mese distanta de ea, s-a  gandit sa o puna la punct. Frumoasa blondina a mers chitita pe scandal in fata fostei concurente de la Puterea Dragostei. Doar un pic a lipsit ca cele doua femei sa nu sara una la gatul celeilalte. Norocul lor a fost ca bodyguarzii au fost pe faza si au intrat imediat sa le desparta. Astfel nu au apucat nici sa se atinga. Mai mult, acestia au ramas toata seara la mesele lor pentru a evita o noua confruntare. Se pare ca in cele din urma femeile s-ar fi impacat si ar fi realizat ca a fost doar o neintelegere.

Manuela de la Puterea Dragostei primele declaratii despre scandalul din club

”Loredana Chivu a aflat de la cineva că eu aș fi vorbit urât de ea pe un live de-al Andreei Oprică, lucru care, evident, nu s-a întâmplat, nu am nimic cu ea. Era la două mese distanță de noi, a venit glonț la mine și m-a întrebat ce am cu ea. Credeam că glumește, prima oară, dup-aia m-am gândit că vrea să facă un scandal aiurea. M-am ridicat de la masă șiacolo , în club, am avut o dispută. Nu am apucat să ne batem, nu s-a ajuns până acolo, că au apărut bodyguarzii, dar nici nu mai era mult. Adică nu am apucat să punem vreuna mâna pe cealaltă, dar am avut un schimb de replici pe care nu pot să îl reproduc (râde, n. red.)”, a declarat Manuela.

”Nu ne-au dat afară, Loredana s-a dus la masa ei, eu am rămas la a mea. Dar ne-am pus câte doi bodyguarzi ca să nu se mai întâmple nimic. Nu pot să spun că m-am mai distrat seara aia, că nu mi-a picat bine scandalul, mai ales că eram nevinovată. Am vorbit a doua zi cu Loredana Chivu la telefon. S-a lămurit și ea că lucrurile nu erau cum credea. I-am spus că, dacă tot suntem la mare, mai bine ne distrăm decât să facem scandaluri, a înțeles și lucrurile s-au liniștit”, a spus Manuela de la ”Puterea Dragostei”.