Andreea Mantea este una dintre cele mai frumoase și mai apreciate prezentatoare TV din trust-ul celor de la Kanal D.

Reclamă

Despre viața personală a Andreei nu se cunosc prea multe. Ea a dorit întotdeauna să-și țină viața privată departe de ochii curioșilor. Cu toții cunoaștem povestea de dragoste pe care bruneta a trăit-o alături de Cristi Mitrea.

Andreea Mantea are alături de Cristi și cel mai frumos dar al vieții sale, pe David, băiețelul ei. Cei doi sunt de nedespărțit. David crește în custodia mamei sale, iar Cristi plătește o pensie alimentară de 200 de euro, lunar. Andreea și Cristi au pus capăt relației lor atunci când prezentatoarea era gravidă în luna a patra.

Reclamă


Se pare că Andreea nu a dus întocmai cea mai frumoasă viață lângă tatăl copilului ei. Zvonurile șopteau că Andreea era cam chinuită de acesta, bătută și chiar sechestrată. În momentul în care au pus capăt relației, Andreea era mai hotărâtă ca niciodată ca tatăl să nu aibă niciun drept asupra micuțului David.

Acum, cei doi au îngropat securea războiului și se înțeleg așa cum trebuie, de dragul copilului. Între timp, Andreea nu a mai făcut absolut nicio declarație despre viața sa amoroasă.

Andreea Mantea a fost, timp de două sezoane, prezentatoarea emisiunii „Puterea Dragostei”. Filmările pentru acest show matrimonial erau tocmai în Turcia, la Istanbul. Aceasta are și un apartament acolo, întrucât David a locuit cu ea pe toată perioada filmărilor. La finalul celui de-al doilea sezon, bruneta a făcut oficial anunțul. A hotărât să renunțe, din dorința de a reveni acasă. Bănuim că această decizie a fost luată și pentru ca bruneta să poată fi mai aproape de bărbatul cu care se iubește de aproximativ 5 ani de zile.

Cine este bărbatul misterios?

Despre acest bărbat misterios nu cunoaștem absolut nimic. Dar știm că cei doi se iubesc nebunește și că relația le merge foarte bine. Acum, ne gândim că ar putea urma și o oficializare a relației și asta datorită fotografiei pe care Andreea a postat-o.

Mantea
 

În poză nu putem lăsa neobservat acea splendoare de inel de pe degetul ei inelar. Un inel care este clar unul de logodnă. Unde mai pui că fotografia are ca descriere mesajul: „Țin soarele și iubirea în mâini…”. Deci, nu ne rămâne decât să așteptăm și o oficializare.

În urmă cu ceva timp, surse apropiate Andreei povesteau despre relația dintre Andreea și bărbatul misterios.

„Andreea are iubit, de 4-5 ani, și este foarte fericită. Băiatul chiar o iubește. E un tip simplu, educat, cu mult bun simț și care o iubește, o adoră pe Andreea. Nu este băiat de bani gata și nici super afacerist. Este un om căruia nu îi este străin domeniul în care lucrează Andreea. Și el lucrează în televiziune! Sunt de 4-5 ani împreună și se înțeleg foarte bine. Într-adevăr, pe degetul Andreei a apărut și un inel de o perioadă, și da, seamănă cu un inel de logodnă! Însă ea nu-și pune viața sentimentală pe tavă și nici nu dă detalii despre ea. Cert este că e fericită și liniștită! A găsit la băiatul acesta fix ce caută: iubirea curată și adevărată”