Manelistul Denis Petcu și-a exprimat vehement părerea asupra cazului Danielei Crudu, acesta este de părere ca nici un bărbat nu are nici o scuză pentru gestul său și ca acesta ar trebui pedepsit indiferent dacă Daniela face plangere sau nu.

„Mă gândesc bine că nu a fost prima oară când omul a bătut-o. Probabil a mai bătut-o până acum, dar nu a bătut-o atât de grav ca de data asta. Băi fetelor, dacă sunteți bătute sau jignite de iubiții voștri, nu mai stați cu ei, plecați de acolo. Daniela Crudu, dacă nu era mai tare și el o lovea cu aceeași sălbăticie, probabil femeia asta putea să moară, să facă comoție cerebrală. Să se întâmple ceva cu ea și să moară. Drept dovadă, are nasul rupt, trebuie să se opereze, vă imaginați ce a fost asupra ei.
Sper ca autoritățile române să-și facă datoria și să nu lase cazul ăsta așa. Iar Daniela Crudu să depună plângere împotriva lui și să urmeze toate demersurile să nu-l lase pe omul ăsta așa. Poate ei doi n-or să mai fie împreună, dar cineva va fi cu el și o să-i facă și ei ce i-a făcut Danielei și poate mult mai rău”