Simona Halep a dezvăluit, într-un interviu recent, ce fel de mâncare îi place cel mai mult. Sportiva din România trebuia să participe la Africa de Sud, dar din cauza noii tulpini a coronavirusului a anulat plecarea și va petrece Ziua Națională acasă, alături de cei dragi. 

Fostul lider mondial a reluat deja antrenamentele pentru viitorul sezon și se pregătește intens pentru primul Grand Slam din 2022, care va avea loc în luna ianuarie. Până atunci, Simona Halep are timp să se relaxeze, alături de familia ei și să se bucure de felul ei de mâncare preferat.

Ce mâncare preferată are Simona Halep. Este același din copilărie

Deși probabil toată lumea se aștepta ca gusturile ei să fie mai sofisticate, având în vedere că a bătut lumea în lung și în lat, Simona Halep a mărturisit că felul ei de mâncare preferat este unul cât se poate de…banal.

„Sărbătoresc (n.r. – Ziua Națională) pe terenul de tenis, că mâine am antrenament. Dar împreună cu echipa poate mâncăm ceva bun. Mămăliguță cu brânză și smântână aș spune că e mâncarea mea preferată, pentru că mâncam des când eram copil. Îmi place și șoriciul”, a spus Simona Halep despre felul ei de mâncare preferat, potrivit Digisport.

Simona Halep regretă că nu a vizitat România mai mult

Simona Halep a mai recunoscut că nu și-a vizitat țara foarte mult până acum, dar, regretă acest lucru și pe viitor promite că o să o facă. Ea are de gând să o vadă în întregime.

„Nu am vizitat țara prea mult și îmi pare rău. Am vrut să merg în Bucovina anul acesta, dar n-am apucat. Am început pregătirea și e greu să lipsesc câteva zile.

Dar în viitorul apropiat vreau să vizitez toată țara. E o țară superbă, avem locuri multe, la munte, la plajă. Avem tot ce ar putea să-și dorească cineva. Spun mereu că oamenii sunt prietenoși. E un popor talentat, puțin negativist”, a mai spus Simona Halep, în cadrul aceluași interviu.

Ce mâncare preferată are Simona Halep. A uimit pe toată lumea: „Când eram copil...”
Instagram

Sportiva este îngrijorată din cauza noii variante a coronavirusului, Omicron

Simona Halep a declarat, în urmă cu doar câteva zile, că îngrijorată de apariția noii tulpini variante a coronavirusului, Omicron, dar speră ca situația se se remedieze cât mai curând.

„Nu mai particip la niciun turneu! Stau acasă. Mă antrenez în București, nu plec. Doar în weekend, să mă relaxez.

Sunt schimbări de la zi la zi, dar mai este o lună până la Australian Open. Sper să dispară carantina, nu-mi place deloc! M-ar încurca mental!

Am crezut că scăpăm de virus, dar a apărut această nouă versiune, care ne-a debusolat puțin. Am înțeles că nu este atât de periculoasă, din câte am citit. Sper să terminăm cu tot în viitorul apropiat, e stresant pentru toată lumea”, a spus Simona Halep, citată de prosport.ro.