Mama artistei Minodora a avut mari probleme de sănătate și s-a aflat la un pas de a-și pierde viața. Aceasta a făcut infarct la stomac, air din această cauză a trebuit să fie operată de urgență.

Minodora povestește că mama sa a făcut semipareză pe partea stângă a corpului. Femeia era la țară alături de soțul său în momentul în care durerile groaznice de stomac și-au făcut apariția. În toate aceste momente Minodora se afla în București. Cel care a sunat-o pe vedetă pentru a o informa de starea de sănătate a mamei sale a fost chiar tatăl său.

În cele din urmă, mama Minodorei a fost internată timp de trei zile, iar medicii nu i-au descoperit cauza, deși aceasta avea dureri în continuare.

„A intrat direct în operație..”

Sursa: Social media

„A făcut o semipareză pe partea stângă. Era la țară cu tata și i s-a făcut rău. După care a acuzat o durere foarte mare la stomac. Eu eram la București. Avea gura așa, într-o parte.. Tata m-a sunat, am chemat Salvarea. A fost internată trei zile, și acolo nu s-a întâmplat nimic, nu i-au depistat diagnosticul. Ea acuza în continuare dureri foarte mari de stomac.După trei zile am stabilit să o ducem la Timișoara de urgență, unde a intrat direct în operație.” a declarat Minodora în emisiunea  „La Măruță”.

Din nefericire, mama Minodorei a făcut infarct la stomac. Cadrele medicale au operat-o timp de șase ore, iar după intervenția chirurgicală prognosticul acestora era unul rezervat în ceea ce priveau șansele de supraviețuire.

„Există infarct la orice organ, e un cheag de sânge care se oprește undeva. După semipareză, cheagul s-a oprit la stomac. Mi s-a spus că am venit un pic târziu, domnul doctor a operat-o în jur de 6 ore. După ne-a spus că e susținută de aparate și doar dacă Dumnezeu dorește să revină printre noi o va face. Am fost la un pas să o pierdem, e mare minune că trăiește.” a mai declarat Minodora