Reclamă
Reclamă

Miley Cyrus, în vârstă de 26 de ani, are o frumoasă carieră muzicală și se bucură de admirația fanilor de pretutindeni. Ca și orice fată de vârsta ei, iubește să posteze fotografii cu ea, din vacanță sau din alte circumstanțe care impresionează.

Tish Cyrus, mama ei, în vârstă de 52 de ani, consideră acest lucru de-a dreptul dezgustător. În urmă cu câteva zile, Miley, împreună cu sora ei mai mare, Brandi și mama lor, au fost plecate într-o scurtă vacanță în Antelope Canyon în Page, Arizona.

Cu această ocazie, mama ei a făcut publică părerea ei pe Instagram, când spunea despre Miley că este dezgustătoare, când ea nu voia decât să posteze o fotografie cu apusul. Mama ei o consideră prea rasfațată dar Miley nu ințelege ce este atât de rău în faptul că vrea să posteze pe retelele de socializare, imagini din timpul vacanței, în ipostaze drăgute, dar și alături de câinele ei iubit, Beanie.

Se pare că mama ei are o problemă cu postarile și nu ezită să își facă cunoscută părerea pe oriunde are ocazia. Miley este o fire puternică și nu se lasă intimidată de mama ei, postând în continuare imagini impresionante care îi dezvăluie latura umană atât de caldă și placută.

Reclamă

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro