Luis Gabriel și Haziran formează un cuplu de ceva timp.

Cei doi îndrăgostiți și-au format acum o familie frumoasă, având un băiețel pe care chiar zilele trecute l-au botezat. Se știu multe detalii despre ei, că sunt artiști, că au o carieră de succes și că recent au făcut și cununia civilă, odată cu botezul micuțului Joseph. Ceea ce nu s-a știut însă până acum, este ce părere are mama artistului despre nora ei, Haziran. 

Mama lui Luis Gabriel și-a dat cu părerea despre Haziran. Ce a spus oare?

Presa nu a putut lipsi de la evenimentele celor doi. Zilele trecute, Haziran și Luis Gabriel au făcut botezul copilului și cununa civilă. Din cea mai importantă zi din viața lor, nu au putut lipsi nici părinții acestora, așa că jurnaliștii au stat puțin de vorbă cu mama artistului pentru a afla câteva detalii din culisele familiei. Printre altele, reporterița a întrebat-o pe femeie, ce părere are despre Haziran.

@video.clipuri1 #luisgabriel #fy #2022 #videoclipuri1 #haziran ♬ original sound – videoclipuri1

„La Haziran îmi place finețea și respectul ei pe care-l poartă pentru toată lumea. Frumusețea nici nu intră în subiect, e cea mai frumoasă! Amândoi sunt frumoși, sunt foarte mândră de ei. Sunt împlinită, fericită de tot ceea ce se întâmplă în viața lor.”, a declarat mama lui Luis Gabriel.

Mama lui Luis Gabriel a avut primul interviu alături de fiul ei

Până la acest moment, mama artistului nu a mai apărut în public, mai ales în fața presei. A fost primul ei interviu, unde Luis a și menționat că femeia este foarte emoționată. Oamenii și-au dorit să-i cunoască părinții cântărețului, căci are o comunitate impresionantă de fani. Momentul a sosit și oricum nici nu aveau cum să fugă prea tare de lumina reflectoarelor, mai ales că au fost printre protagoniștii principali la evenimentele fiului lor. În discuție s-a băgat și manelistul, căci nu putea să nu completeze complimentele pe care mama sa i le-a făcut soției sale.